Etusivu >> Ajankohtaista 1
Kulttuuritoimi
Kulttuuritoimi palvelee kaikkia kulttuurista kiinnostuneita ja sen parissa toimivia!

Kulttuuritoimen tehtävänä on luoda mahdollisuus henkiseen kasvuun ja antaa valmiudet oman identiteetin luomiseen tarjoamalla virikkeitä ja kulttuurin tuntemusta, edistämällä kulttuurin harrastamista, taiteen tekemistä ja ohjausta koulutukseen. Kulttuuri on sekä hyvinvointipalvelu, että peruspalvelu – ja meillä Saarijärvellä todella merkittävä asia, strategiamme kärkihanke.

Saarijärven kulttuuritoimi tuottaa tapahtumia järjestöjen tuottamien tilaisuuksien lisäksi itsenäisesti tai yhteistyössä järjestöjen ja eri tahojen kanssa yhteistyössä. Kulttuuritoimi pyrkii tuomaan esiin paikallisen kulttuuriperinteen tapahtumissa ja tukee paikallisten tahojen ja taiteilijoiden tuottamia palveluja. Hyvänä esimerkkinä toimii maakunnallinen joka keväinen kansanmusiikkitapahtuma Luomusoitto.

Kulttuuritoimi tukee paikallisia taiteilijoita ja tapahtuman järjestäjiä myös vuokraamalla kaupungintalon vaihtuvien näyttelyjen tilaa. Seuraavan vuoden näyttelyjen haku on aina kuluvan vuoden loka-marraskuun vaihteessa. Näyttelyaikaa voi hakea tällä lomakkeella. Vapaaksi jääneitä aikoja voi tiedustella myös hakuajan ulkopuolella. Korvaus on 25€/työviikko (ma-pe) sisältäen arvonverolisän.

 

kaupungintalon_nayttelytilaa_ev.jpg

    

Vuokrattavat tuotteet:
Kulttuuritoimelta voi vuokrata myös vaihtokehyksiä, Saarijärven kansallispukua ja kesäkaudella penkkejä.

Myyntituotteet:
Kulttuuritoimi myy viiden euron hintaista Mauno Oksasen "Kurttu-Manun" nuottivihkoa Sävel metsän soi.

 

Yhteystiedot

Kulttuuritoimi / kaupungintalo
Sivulantie 11
PL 13
43100 Saarijärvi

Kulttuurisihteeri Eija Viitanen, p. 044 4598 291
Palvelusihteeri Satu Mäntynen, p. 044 4598 298

Sähköpostiosoitteet muotoa: etunimi.sukunimi@saarijarvi.fi