Etusivu >> Ajankohtaista >> Elinvoimainen Saarijärvi-hankkeen kyselyyn tuli runsaasti vastauksia
07/06/2018 - 13:10
Elinvoimainen Saarijärvi-hankkeen kyselyyn tuli runsaasti vastauksia
Elinvoimainen Saarijärvi
Nettikysely toteutettiin 9.5.-27.5.2018 välisenä aikana.

Kyselyssä kartoitettiin kuntalaisten mielipiteitä keskustan palveluista ja yleisilmeestä. Vastauksista nousi esiin kuntalaisten tyytyväisyys Saarijärven kauniista luonnosta ja runsaasta kulttuuritarjonnasta.

Kuntalaiset toivovat keskustaan enemmän elämää, erikoisliikkeitä ja keskustan kaunistamista. Toiveena oli myös lisää tapahtumia keskustaan kuten musiikkia, markkinoita ja toritapahtumia. SUN Saarijärvi jatkaa toimintaansa myös tänä kesänä, joten keskustassa ja torilla päästään taas nauttimaan monipuolisesta tapahtumatarjonnasta.

Kuntalaiset kokivat että paikallislehdistä saa hyvin tietoa erilaisista tapahtumista ja yrityksistä, mutta toivoivat yritysten aktiivisuutta myös netissä. Esimerkiksi toivotaan että tapahtumista ilmoitettaisiin ajoissa Facebookissa, sillä tällä hetkellä tapahtumailmoitukset tulevat liian myöhään.

Suosituimpia vapaa-ajanpalveluita ovat kirjasto, uimahalli ja kuntosali. Myös retkeily luontokohteissa on kuntalaisten keskuudessa suosittua. Leikkipuiston puuttuminen keskustasta herättää tunteita kuntalaisten keskuudessa, mutta pian kuntalaiset pääsevät leikkimään ja virkistäytymään Sivulanpellolle rakennettavaan Runebergin puistoon.

Kiitos kaikille vastaajille! Arvonta on suoritettu ja voittajille on ilmoitettu voitosta henkilökohtaisesti.

Suosittele

Aiheeseen liittyvää