Etusivu >> Ajankohtaista >> Kaavavalmistelijan toimi
13/04/2017 - 12:34
Kaavavalmistelijan toimi
Ajantasa-asemakaava
Haemme Saarijärven kaupungin kaavoitusyksikköön kaavavalmistelijaa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja se alkaa toukokuussa 2017.

Kaavavalmistelija avustaa yksikön maankäytön suunnitteluun, aluearkkitehtipalveluihin, maaomaisuuden hoitoon ja rakennusvalvontaan liittyvissä tehtävissä. Kaavavalmistelijan tehtäviin kuuluvat mm.: kaava-aineistojen valmistelu, kaavahallintotehtävät, kaavahankkeiden osallistamisen hoitaminen, arkistointi- ja asiakasneuvontatehtävät, havainnepiirrosten ja yleissuunnitelmien laadinta sekä tulostus- ja kopiointitehtävät.

Kokemus edellä mainittujen tehtävien hoitamisesta sekä käyttämiemme ohjelmien (AutoCad, YTCAD, Mapinfo, ArchiCad, KuntaNet -karttaliittymä, PhotoShop, Paint Shop Pro, Paint.net, Microsoft Word ja Excel) tuntemus katsotaan eduksi. Lisäksi edellytämme hyvää yhteistyötaitoa, oma-aloitteisuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Kelpoisuusehtoina tehtävään edellytetään toimeen soveltuvaa tutkintoa tai kokemusta kaavavalmistelijan tehtävistä sekä henkilöauton ajokorttia. Tehtävän palkkaus määräytyy teknisten sopimuksen mukaisesti.

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen tulee jättää pe. 28.4.2017 kello 15.00 mennessä Kuntarekryyn  (kuntarekry.fi).

 

Yhteyshenkilö:

Ulla-Maija Humppi, kaavoitusarkkitehti, p.044 4598405, ulla-maija.humppi@saarijarvi.fi

Suosittele