Etusivu >> Ajankohtaista >> Kulttuuritoimen retki Hair-musikaaliin Jyväskylään pe 14.9. Ilmoittaudu 22.8. mennessä.
29/06/2018 - 09:05
Kulttuuritoimen retki Hair-musikaaliin Jyväskylään pe 14.9. Ilmoittaudu 22.8. mennessä.
hair.png
Tule näkemään, kuulemaan ja ennen kaikkea kokemaan kulttimusikaali Hair. 1960-luvun lopun hippiliike täyttää Jyväskylän kaupunginteatterin suuren näyttämön villinä ja värikkäänä, rockin ja soulin kyllästämien klassikoiden tahdittamana.

"Eletään suuren murroksen ja vastakkainasettelun aikaa. Uusi sukupolvi haastaa sodan käyneen ja maansa vaurastuttaneen edeltäjänsä. He vastustavat kulutus-yhteiskuntaa, perinteistä ydinperhemallia ja erityisesti Vietnamin sotaa. He muodostavat tiiviin yhteisön, joka seuraa omia ihanteitaan – ristiriitaisin seurauksin. Sini Pesosen ohjaama Hair on monisyinen kuvaus rauhan ja rakkauden liikkeen yhteen kokoamista nuorista sekä viimeisistä yhteisöllisyyden hetkistä ennen unelman osoittautumista utopiaksi.” Jyväskylän kaupunginteatteri
 

Esitys alkaa klo 19 Jyväkylän kaupungin suurella näyttämöllä.
Lähtö Saarijärven kaupungintalon pihasta pe 14.9.2018 klo 17.20.

Matka ja lippu ovat erikseen varattavissa. Lipunhinta 32€.  Edestakaisen matkan hinta 17,50€. Matka tehdään tilaus-ajovuorona Tilausliikenne Kärkkäisen bussilla.

Varaus on sitova 22.8.2018 alkaen ja varattu lippu on lunastettava. Esteen sattuessa varaaja voi luovuttaa lipun toiselle henkilölle.

Lippu on tarjoushintainen lippu eikä se sisällä muita alennuksia. Lipun varauksen yhteydessä tulee tehdä pyyntö induktiosauvan tarpeesta. Ylivoimaisen esteen sattuessa (force-majeure) teatteri voi joutua perumaan näytännön. Tällöin teatterilipun hinta korvataan ilman muita kuluja.

Lisätietoja kulttuuritoimesta p. 044 4598298.

Ilmoittautuminen viimeistään 22.8.2018 tästä linkistä!

Suosittele