Etusivu >> Ajankohtaista >> Tekonurmen rakentaminen alkaa
04/09/2018 - 15:10
Tekonurmen rakentaminen alkaa
Kusiaismäki.jpg
Rakentamistyöt alkavat Kusiaismäen kentällä syyskuun alussa.

Kaupunginvaltuusto päätti maanantain 20.8.2018 kokouksessaan hyväksyä jalkapallon tekonurmikentän kokonaishankekustannukset, jotka ovat 395 000 euroa. Tällöin kaupungin omarahoitusosuudeksi jää 291 000 euroa. Kaupungin nettokustannukset hankkeessa kasvoivat alkuperäisestä kustannusarviosta 61 000 euron verran. Tekonurmihanke on lisäksi saanut aluehallintovirastolta veikkausvoittovaroista myönnettyä valtionavustusta. Tekonurmikentän rakennusurakoitsijaksi kaupunginhallitus valitsi tarjouskilpailun perusteella EPT Kone- ja laite Oy:n.

Jalkapallon tekonurmikentän rakentamistyöt alkavat Kusiaismäen kentällä syyskuun alussa. Kusiaismäen hiekkakenttä sekä tien toisella puolella sijaitseva parkkipaikka-alue muuttuvat näin ollen rakennustyömaa-alueeksi 3.9.–31.10.2018 väliseksi ajaksi. Alueella olevat huoltokopit ovat rakentajien käytössä kyseisenä ajankohtana. Rakennustyömaa-alueella asiaton liikkuminen ja oleskelu on tänä aikana ehdottomasti kielletty.

Varsinainen tekonurmi asennetaan ja kiinnitetään paikoilleen alkukesästä 2019. Kusiaismäen hiekkakenttäalue sekä tien toisella puolella oleva parkkipaikka-alue muuttuvat jälleen rakennustyömaa-alueeksi 1.5.–10.6.2019 väliseksi ajaksi. Alueella olevat huoltokopit ovat rakentajien käytössä kyseisenä ajankohtana. Rakennustyömaa-alueella asiaton liikkuminen ja oleskelu on myös keväällä ehdottomasti kielletty.

Alla olevasta kuvasta käy ilmi tekonurmikentän suunnitelma. Tarkempaa kuvaa suunnitelmasta voi käydä katsomassa Kaupunginvaltuuston 20.8.2018 pöytäkirjasta, joka löytyy täältä.

 

tekonurmikentan_suunnitelma.jpg

 

 

Suosittele

Aiheeseen liittyvää