Etusivu >> Ajankohtaista >> Tiedote: Saarijärven uuden koulu- ja kulttuurikeskuksen urakoitsijat on nyt valittu
30/04/2019 - 11:51
Tiedote: Saarijärven uuden koulu- ja kulttuurikeskuksen urakoitsijat on nyt valittu
Uusi koulu- ja kulttuurikeskus
Saarijärven kaupunginvaltuusto valitsi 29.4.2019 pidetyssä kokouksessaan uuden koulu- ja kulttuurikeskuksen pääurakoitsijaksi Rakennus K. Karhu Oy: n. Rakennus K.Karhu Oy on rakentanut myös Sivulan päiväkodin.

Samassa kokouksessa valittiin sähköurakoitsijaksi Ajansähkö Oy. Kaupunginhallitus valitsi kokouksessaan 15.4.2019 putkiurakoitsijaksi Caverion Suomi Oy:n ja ilmanvaihtourakoitsijaksi K.T. Tähtinen Oy: n. Rakennusautomaatiourakoitsijaksi on valittu Are Oy.

Urakkatarjousten jälkeen 1-vaiheen kustannusarvio on nyt 12,5 milj. €, joka alittaa aikaisemman kustannusarvion yli 650 000 eurolla.  2-vaiheen suunnittelu jatkuu syksyllä suunnitellusti.

Koulu- ja kulttuurikeskuksen rakennustyöt aloitetaan kesäkuun ensimmäisellä viikolla. Toukokuun alussa Saarijärven Kaukolämpö Oy aloittaa kaukolämpölinjojen reittimuutokset koulualueella ja samanaikaisesti yhteistyönä suoritaan Elenian sähköverkon kaapelointimuutoksia. Myös Koulutien peruskorjaus alkaa toukokuun alussa, joka hoidetaan Saarijärven kaupungin kunnallistekniikkapalvelujen omana työnä. Kouluun ja asuinkiinteistöihin tapahtuvaan liikenteeseen voi tulla hetkellisiä pysähdyksiä, mutta pääsääntöisesti liikenne toimii rakennustyön aikana.

- Pyrimme turvaamaan yhden kaistan käytettäväksi töiden aikana, kertoo maanrakennusmestari Vesa Niskanen.

Rakennustyöt jatkuvat vaiheittain elokuuhun saakka ja niistä aiheutuvat häiriöt pyritään minimoimaan. Jos töiden aikana tulee muutoksia niistä tiedotetaan kaupungin verkkosivuilla tai Facebookissa.

Koulutien asemapiirustukseen pääset tutustumaan tästä linkistä.

Oppitien asemapiirustukseen pääset tutustumaan tästä linkistä.

Kaukolämpösuunnitelmaan pääset tutustumaan tästä linkistä.

     

 

Suosittele