Etusivu >> Ajankohtaista >> Viitasalo-opiston oppilashaku 2019 on alkanut
04/04/2019 - 08:40
Viitasalo-opiston oppilashaku 2019 on alkanut
nuottiviivoja.png
Viitasalo-opiston oppilaaksi voi hakeutua ilmoittautumalla. Huomaathan uuden ilmoittautumisosoitteen ja sen, että myös muskareihin on ilmoittautuminen jo nyt keväällä!

Musiikin perusopetus on tarkoitettu kouluikäisille lapsille ja nuorille. Musiikin perusopetuksessa opiskellaan jonkin soittimen soittamista ja muita musiikkiin liittyviä asioita tavoitteellisesti. Musiikin perusopetusta pyritään järjestämään mahdollisuuksien mukaan kaikissa toimikunnissa.

Musiikkileikkikoulu on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille, Soitinvalmennus on n. 6-8 -vuotiaille lapsille, soitinvalmennuksessa otetaan ensin askeleita soittamisen opiskeluun ja eri soittimiin. Musiikkileikkikoulua ja soitinvalmennusta pyritään järjestämään mahdollisuuksien mukaan kaikissa toimikunnissa.

Tanssin opetusta järjestetään sekä lapsille että nuorille, ryhmiä muodostetaan ikäkausittain 4-16 -vuotiaille. Tanssinopetusta järjestetään Saarijärvellä ja Karstulassa.

Opetuksiin haetaan ensisijaisesti sähköisillä lomakkeilla osoitteessa viitasalo.eepos.fi

Valitse sopiva lomake, täytä se huolellisesti ja lähetä se keskiviikkoon 15.5.2019 mennessä. Mikäli sähköisen lomakkeen täyttäminen ei ole mahdollista, paperilomakkeita saa opiston toimistosta Saarijärven kaupungintalolta, puh. 044 4598 256.

Oppilasvalinnoista päätetään hakuajan jälkeen musiikkiopiston opettajienkokouksessa. Ensimmäiset oppilasvalinnat tehdään alkukesällä ja myös syyslukukauden alkaessa kevään oppilashakuun osallistuneiden hakijoiden joukosta. Hakulomakkeet ovat avoinna vielä hakuajan jälkeenkin, mutta oppilasvalinnoissa etusijalla ovat hakuaikana hakemuksensa jättäneet.

Oppilasvalinnoista ilmoitetaan hakijoille henkilökohtaisesti.

Lisätietoa puh. 044 4598 256/toimisto tai 044 4598 427/rehtori.

Opintojen jatkoilmoittautumuislomake ei ole vielä avoinna Eepoksessa. Lomake otetaan käyttöön kun saadaan teoria-aineiden aikataulut valmiiksi.

Suosittele