Etusivu >> Ajankohtaista >> Yhdessä enemmän messut tulevat taas
07/02/2018 - 14:56
Yhdessä enemmän messut tulevat taas
yhdessa_messut.jpg
Edellisvuosien tapaan järjestetään yhteishenkeä vahvistava messutapahtuma Saarijärvellä lauantaina 10.3. Ilmoittaudu mukaan!

Messuilla esitellään saarijärveläistä yrittämistä ja osaamista, harrastustoimintaa ja monipuolisia mahdollisuuksiamme. Messujen teemana tänä vuonna on MEILLÄ ON! Messut ovat myös myyntimessut, joten tule rohkeasti myymään omia tuotteitasi!

Esittäytymään toivotaan niin suuria kuin myös pieniä yrityksiämme, uudet yritykset ovat erityisen tervetulleita! Myös paikalliset julkiset toimijat, eri projektit ja yhdistykset halutaan messuille esittelemään toimintaansa.

ILMOITTAUDU MUKAAN!

Messuosastojen hinnat ja järjestelyt

  • messuosasto noin 9m2 100 euroa (sis. seinärakenteet ja 200 W sähköliittymän)
  • pöytäpaikka 40 euroa (sis. sähköliittymän)
  • ulko-osasto 40 euroa

Messuille ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumislomakkeella, lisäinfoa ja ilmoittautumislomakkeen löydät tästä linkistä. Puhelinilmoittautuminen osallistumisesta ei riitä, vaan näytteilleasettajan tulee lähettää huolellisesti täytetty lomake sähköpostitse messut@saarijarvi.fi

Messuja koskeviin kysymyksiin vastaa vapaa-aikasihteeri Janne Haapanen, p. 044 4598 296.

Tapahtuman järjestävät Saarijärven kaupunki/vapaa-aikatoimi, SSYP Kehitys Oy, Saarijärven Yrittäjät ry ja Sampo- ja Saarijärveläinen-lehti.

Suosittele

Aiheeseen liittyvää