Etusivu >> Kansalaisopisto >> Musiikin Yksiloopetus
Musiikin yksilöopetus

Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2018-2019

Ilmoittautumiset internetissä www.opistopalvelut.fi/saarijarvi

Musiikin yksilöopetuksen vapaille paikoille voi vielä ilmoittautua netissä 8.-12.8. välisenä aikana. Saarijärvellä ja Kannonkoskella
tarjottavalle opetukselle on erilliset ilmoittautumiskurssit. 

  • Saarijärven ilmoittautumiset kurssille 10000J
  • Kannonkosken ilmoittautumiset 110001

Lisätietoa Maritta Heikkurinen, 044 – 459 8770. Ilmoita instrumentti ja aika (15 min tai 30 min), toive viikonpäivästä ja kellonajasta. Vaihtoehtoina ovat yksinlaulu, piano, kitara, sähkökitara, sähköbasso, huilu, puhallinsoittimet, kantele, harmonikka, jousisoittimet ja lyömäsoittimet.

Opettaja ottaa yhteyttä paikan saaneisiin ennen opetuksen alkamista. Kurssimaksut (15 min/100€, 30 min/185€). Opetusajat ovat arkipäivisin iltapäivästä iltaan, joitakin poikkeuksia voi olla opettajasta/instrumentista riippuen. Ilmoittautuminen on sitova. Yksilöopetuspaikan peruminen on maksutonta elokuun loppuun mennessä, myöhemmin perutusta paikasta veloitamme 50 % kurssimaksusta.

Musiikin yksilöopetuksen maksu oikeuttaa vähintään 22 opetuskertaan. Yksilöopetukseen osallistuvalla tulee olla oma soitin mukana tunneilla.

Musiikin yksilöopetuksen jatkaminen ensi lukuvuonna

Opettajasi kysyy jatkoaikeistasi kevään viimeisillä opetuskerroilla. Palauta jatkoilmoituslomake opettajallesi tai kansalaisopiston toimistoon.