Etusivu >> Kansalaisopisto >> Musiikin Yksiloopetus
Musiikin yksilöopetus

Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2019 - 2020

Ilmoittautumiset internetissä www.opistopalvelut.fi/saarijarvi

Uusien oppilaiden ilmoittautuminen musiikin yksilöopetukseen on avoinna netissä 20.3. - 19.5.2019 välisenä aikana.
Saarijärvellä ja Kannonkoskella tarjottavalle opetukselle on erilliset ilmoittautumiskurssit. 

  • Saarijärven ilmoittautumiset kurssille 110000S
  • Kannonkosken ilmoittautumiset 110000K
     

Lisätietoa Maritta Heikkurinen, 044 – 459 8770. Ilmoita instrumentti ja aika (15 min tai 30 min), toive viikonpäivästä ja kellonajasta. Vaihtoehtoina ovat yksinlaulu, piano, kitara, sähkökitara, sähköbasso, huilu, puhallinsoittimet, kantele, harmonikka, jousisoittimet ja lyömäsoittimet. Kannonkoskella vaihtoehtoina ovat yksinlaulu, piano, kitara, sähkökitara, sähköbasso ja lyömäsoittimet. Muiden instrumenttien opetusta on mahdollista saada Saarijärvellä, silloin ilmoittaudutaan Saarijärven kurssille.

Opettaja ottaa yhteyttä paikan saaneisiin ennen opetuksen alkamista. Kurssimaksut (15 min / 105 €, 30 min / 190 €). Opetusajat ovat arkipäivisin iltapäivästä iltaan, joitakin poikkeuksia voi olla opettajasta/instrumentista riippuen. Ilmoittautuminen on sitova. Yksilöopetuspaikan peruminen on maksutonta elokuun loppuun mennessä, myöhemmin perutusta paikasta veloitamme 50 % kurssimaksusta.

Musiikin yksilöopetuksen maksu oikeuttaa vähintään 22 opetuskertaan. Yksilöopetukseen osallistuvalla tulee olla oma soitin mukana tunneilla.

Musiikin yksilöopetuksen jatkaminen ensi lukuvuonna

Opettajasi kysyy jatkoaikeistasi kevään viimeisillä opetuskerroilla. Palauta jatkoilmoituslomake opettajallesi tai kansalaisopiston toimistoon ilmoitettuun määräaikaan mennessä.