Etusivu >> Kulttuuri Ja Vapaa Aika >> Musiikkiopisto >> Oppilasvalinnat
Oppilasvalinnat

OPPILASVALINNAT kevät 2019

Keväällä / alkukesästä Viitasalo-opiston oppilaiksi valituille on lähetetty tieto asiasta sähköpostiin. Mahdollisia lisävalintoja tehdään syksyllä. Oppilaspaikka täytyy vahvistaa sähköpostissa tulleen linkin kautta. Onnea valituille!

VIITASALO-OPISTON OPPILASHAKU 2019

Viitasalo-opiston oppilaaksi voi hakea ilmoittautumalla. Täytä hakulomake nettiosoitteessa viitasalo.eepos.fi ja sieltä Hakeudu oppilaaksi -painike.

Huom! Musiikkileikkikouluun / soitinvalmennuksryhmiin ilmoittaudutaan myös jo keväällä / kesällä Eepoksen kautta.

Musiikin perusopetus on tarkoitettu kouluikäisille lapsille ja nuorille. Musiikin perusopetuksessa opiskellaan jonkin soittimen soittamista ja muita musiikkiin liittyviä asioita tavoitteellisesti. Musiikin perusopetusta pyritään järjestämään mahdollisuuksien mukaan kaikissa toimintakunnissa.

Musiikkileikkikoulu on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille, Soitinvalmennus n. 5-7 vuotiaille lapsille, soitinvalmennuksessa otetaan ensi askeleita soittamisen opiskeluun ja eri soittimiin. Musiikkileikkikoulua ja soitinvalmennusta pyritään järjestämään mahdollisuuksien mukaan kaikissa toimintakunnissa.

Tanssin opetusta järjestetään sekä lapsille että nuorille, ryhmiä muodostetaan ikäkausittain 4 – 16 vuotiaille. Tanssinopetusta järjestetään Saarijärvellä ja Karstulassa.

Oppilaaksi hakeminen: Musiikin perusopetukseen (kouluikäiset), musiikkileikkikouluun (alle kouluikäiset) ja soitinvalmennukseen, (n. 5-7 vuotiaat) ja tanssin opetukseen haetaan ensisijaisesti sähköisillä lomakkeilla nettiosoitteessa viitasalo.eepos.fi ja sieltä Hakeudu oppilaaksi -painike.

Valitse sopiva lomake (Musiikin perusopinnot, Musiikkileikkikoulu ja soitinvalmennus tai Tanssin perusopinnot), täytä lomake huolellisesti ja lähetä.  Mikäli sähköisen lomakkeen täyttäminen ei ole mahdollista, paperilomakkeita saa opiston toimistosta Saarijärven kaupungintalolta, puh. 044 4598256.

Oppilasvalinnoista päätetään musiikkiopiston opettajienkokouksessa. Ensimmäiset oppilasvalinnat tehdään alkukesällä, oppilasvalintoja tehdään myös syyslukukauden alkaessa kevään oppilashakuun osallistuneiden hakijoiden joukosta. Hakulomakkeet ovat avoimina vielä hakuajan jälkeenkin, mutta oppilasvalinnoissa etusijalla ovat hakuaikana hakemuksensa jättäneet.

Oppilasvalinnoista ilmoitetaan sähköpostitse hakijoille henkilökohtaisesti.

Lisätietoja puh. 044 4598256 toimisto tai 044 4598427 rehtori.