Etusivu >> Kulttuuritoiminta >> Avustuksia Kulttuuritoimijoille
Avustuksia kulttuuritoimijoille
Tässä listassa on tietoja niistä tahoista, jotka myöntävät avustuksia kulttuuritoimijoille.

Saarijärven sivistyslautakunta myöntää useita avustuksia paikallisten järjestöjen ja yhteisöjen toimintaan. Kohdeapurahaa voivat hakea vain yhteisöt ja järjestöt, ei yksityinen hakija. Hankkeesta on tehtävä tilitys 3 – 4 kuukauden kuluessa päätöksestä, viimeistään 1.12. hankevuonna, jotta avustussumma voidaan maksaa yhteisön tilille. Maksua ei voi siirtää seuraavalle vuodelle. Tilityslomakkeen voit täyttää ja lähettää sähköisesti tästä linkistä. Mikäli haluat täyttää asiakirjan mieluummin paperiversiona, löydät lomakkeen tästä. Tulosta lomake, täytä se huolellisesti ja toimita kulttuuripalveluihin. Lomakkeen lisäksi tulee toimittaa kuitit niistä menoista, joihin avustus on myönnetty (Kaupungintalo, Sivulantie 11, 43100 Saarijärvi tai postitse Saarijärven kaupunki/ Kulttuuritoimi, PL 13, 43010 Saarijärvi).

Hakija on velvollinen osoittamaan kuittien oikeudellisuuden tarvittaessa kaupungin tilintarkastajille. Hakuaika on kunkin vuoden helmi-maaliskuussa.

Kulttuuristipendiä voivat hakea Saarijärvellä kirjoilla olevat alle 24 - vuotiaat eri taiteen alojen harrastelijat ja opiskelijat. Stipendiä ei myönnetä opintomaksuihin. Hakemus voi olla vapaamuotoinen.

Hyödyllisiä linkkejä apurahoja hakeville:
Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto
Suomen kulttuurirahaston avustukset
Taiteen edistämiskeskus
Seurantalojen korjausavustus ja -neuvonta
Opetus- ja kulttuuriministeriö
Paulon säätiö
Säätiöiden ja rahastojen neuvottelukunta


Väinö Viitasalon rahasto tukee Saarijärveläistä musiikkitoimintaa harkintansa mukaan. Rahastoa hoitaa Saarijärven Laulumiehet ry. 
Sen jäseniin kuuluvat Saarijärven kaupunki, Saarijärven seurakunta, Kirkkokuoro, Saarijärven Laulumiehet ry, Lions Club Saarijärvi ry, Lions Club Saarijärvi Kalmari ry, Lions Club Saarijärvi Palvasalmi ry, Saarijärven Yrittäjät ry, Saarijärven Martat ry, Saarijärven Maa- ja Kotitalousnaiset ry sekä Hopeavuosien laulajat ja Ikikukat -kuoro.

 

 

 

 

 

 

 

           
                                                           
               
                                  

Asiasanat: