Etusivu >> Kulttuuritoiminta >> Avustuksia Kulttuuritoimijoille
Avustuksia kulttuuritoimijoille
Tässä listassa on tietoja niistä tahoista, jotka myöntävät avustuksia kulttuuritoimijoille.

Saarijärven sivistyslautakunta myöntää useita avustuksia paikallisten järjestöjen ja yhteisöjen toimintaan. Kulttuuritoimen kohdeapurahaa voivat hakea vain yhteisöt ja järjestöt, ei yksityinen hakija. Hankkeesta on tehtävä tilitys 3 – 4 kuukauden kuluessa päätöksestä, viimeistään 1.12. hankevuonna, jotta avustussumma voidaan maksaa yhteisön tilille. Maksua ei voi siirtää seuraavalle vuodelle. Tilityslomakkeen voit täyttää ja lähettää sähköisesti tästä linkistä. Mikäli haluat täyttää asiakirjan mieluummin paperiversiona, löydät lomakkeen tästä. Tulosta lomake, täytä se huolellisesti ja toimita kulttuuripalveluihin. Lomakkeen lisäksi tulee toimittaa kuitit niistä menoista, joihin avustus on myönnetty (Kaupungintalo, Sivulantie 11, 43100 Saarijärvi tai postitse Saarijärven kaupunki/ Kulttuuritoimi, PL 13, 43010 Saarijärvi).

Hakija on velvollinen osoittamaan kuittien oikeudellisuuden tarvittaessa kaupungin tilintarkastajille. Hakuaika on kunkin vuoden helmi-maaliskuussa.

Kulttuuristipendiä voivat hakea Saarijärvellä kirjoilla olevat alle 24 - vuotiaat eri taiteen alojen harrastelijat ja opiskelijat. Stipendiä ei myönnetä opintomaksuihin. Hakemus voi olla vapaamuotoinen.


Muita hyödyllisiä linkkejä apurahoja hakeville:
Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto
Suomen kulttuurirahaston avustukset. Apurahoja myönnetään tieteelliseen ja taiteelliseen työskentelyyn sekä hankkeisiin ja hankintoihin suomalaisille tai Suomessa asuville tai toimiville henkilöille ja yhteisöille. Tukea myönnetään myös muille hakijoille, joiden hakemuksella on vahva yhteys suomalaiseen kulttuuriin. Hakuaikoja on vuosittain neljä: tammikuun, maaliskuun, elokuun ja lokakuun haku.

Taiteen edistämiskeskus
 Opetus- ja kulttuuriministeriö

Paulon säätiö
Säätiöiden ja rahastojen neuvottelukunta
Kansan Sivitysrahasto
.
Vuoden 2020 apurahat haetaan elokuun 2019 aikana. Apurahasovellus aukeaa 1.8.2019 klo 00.01 ja sulkeutuu 31.8.2019 klo 23.59.

Museoviraston avustukset. Museoviraston vuoden 2020 paikallismuseoiden hankeavustusten hakuaika on 9.9.2019 - 18.10.2019.

Seurantalojen korjausavustus ja -neuvonta. Avustusten hakuaika on vuosittain syyskuussa päättyen 30.9. Avustushakemus täytetään sähköisessä verkkopalvelussa.

Alfred Kordelinin säätiö tukee apurahoin ja palkinnoin tieteitä, kirjallisuutta, taiteita ja kansanvalistusta. Hakuajat ovat vuosittain elo- ja tammikuussa.

Koneen säätiö: Myöntää apurahoja tieteeseen, taiteeseen sekä tiedettä ja taidetta yhdistäviin hankkeisiin. Vuosittain haettavien apurahojen lisäksi järjestään teemahakuja.  Seuraavan vuosittaisen apurahahaun on syyskuussa 2019.
Apurahat - Suomen Säveltäjät ry. Suomen Säveltäjäin Sibelius-rahasto jakaa apurahoja ja avustuksia luovan kotimaisen säveltaiteen edistämiseksi.

 


 

Väinö Viitasalon rahasto tukee Saarijärveläistä musiikkitoimintaa harkintansa mukaan. Rahastoa hoitaa Saarijärven Laulumiehet ry. 
Sen jäseniin kuuluvat Saarijärven kaupunki, Saarijärven seurakunta, Kirkkokuoro, Saarijärven Laulumiehet ry, Lions Club Saarijärvi ry, Lions Club Saarijärvi Kalmari ry, Lions Club Saarijärvi Palvasalmi ry, Saarijärven Yrittäjät ry, Saarijärven Martat ry, Saarijärven Maa- ja Kotitalousnaiset ry sekä Hopeavuosien laulajat ja Ikikukat -kuoro.

 

 

 

 

 

 

 

           
                                                           
               
                                  

Asiasanat: