Etusivu >> Kuntainfo >> Kaupungin Hankinnat >> Kaynnissa Olevat Tarjouskilpailut
Käynnissä olevat tarjouskilpailut
Tältä sivulta löytyvät Saarijärven kaupungin käynnissä olevat tarjouskilpailut. Kaupungin pienhankinnat kilpailutetaan Cloudian toimittaman pienhankintaportaalin kautta. Portaaliin voi kirjautua osoitteessa http://tarjoajat.cloudia.fi/fi/support/solutions/6000130101

Tarjouspyyntö: Heralan Serviisin maalaustyöt

Pyydämme tarjoustanne Heralan Serviisin maalausurakkaan.

Tarjouspyyntö kokonaisuudessaan luettavissa tästä:

Heralan Serviisi maalausurakka tarjouspyyntö

Maalausurakan pohjakaavio

Vuosikorjausten työturvallisuusasiakirja

Maalausurakka urakkaselvitys

Maalausurakka tarjouslomake

Heralan Serviisi pohjakuva

 


Tarjouspyyntö: Heralan Serviisin markiisit

Pyydämme tarjoustanne Heralan Serviisin aurinkomarkiisien hankintaan.

Tarjouspyyntö kokonaisuudessaan luettavissa tästä:


Tarjouspyyntö: Heralan Serviisin märkätilamuutokset

Pyydämme tarjoustanne yllämainitun hankkeen kokonaisurakasta (=päätoteuttaja) tarjouspyynnön liiteasiakirjojen osoittamassa laajuudessa. Hankinnassa noudatetaan lakia julkisista hankinnoista.

Hankinnan arvo ei ylitä julkisen hankinnan kynnysarvoa. Urakka sisältää liitteissä määritellyn mukaisesti Heralan Serviisin märkätilojen muutostyöt wc-tilassa sekä löylyhuoneessa tarjouspyyntöasiakirjoissamääritellyllä sisällöllä. Lisätiedot ja tarjouslomake alla.

Kuvaus: Saarijärvellä, Kusiaismäen hiihtokeskuksen luona, sijaitseva Kusiaismäen pallokenttä saneerataan kivituhkapintaisesta tekonurmikentäksi ja samassa yhteydessä parannetaan alueen kuivatusta, rakennetaan aitoja ja myös vähän liikennealuetta.

Hankintamenettely: Hankintailmoitus on julkaistu HILMA-palvelussa osoiteessa https://www.hankintailmoitukset.fi/

Urakka-aika: Hankintapäätöksen tekee kaupunginhallitus 13.8.2018. Maanrakennustyöt voivat alkaa, kun hankintapäätös on lainvoimainen ja urakkasopimus on allekirjoitettu, kuitenkin aikaisintaan 3.9.2018. Urakkasuoritus tulee olla valmiina tekonurmikentän asennusta lukuunottamatta 19.10.2018 mennessä. Tekonurmen asennus tulee aloittaa säiden salliessa viikon 19/2019 aikana. Tekonurmen tulee olla valmiina käyttökunnossa ja luovutettu tilaajalle viimeistään 31.5.2019.

Yhteydenotto: Hankintaan liittyvät kysymykset ja huomiot on esitettävä sähköpostilla osoitteella kirjaamo@saarijarvi.fi 9.7.2018 klo 16.00 mennessä. Viestin otsikoksi "Kysymys tekonurmikentästä". Tarjoajien tasapuolisen ja syrjimättömän kohtelun varmistamiseksi tilaaja ei vasta muulla tavalla esitettyihin tiedusteluihin.

Tarjousten jättäminen ja voimassaolo: Tarjoukset tulee jättää 20.7.2018 klo 16 mennessä sähköpostilla osoitteella kirjaamo@saarijarvi.fi. Sähköpostin osoitekenttään pyydämme tekemään merkinnän " Tarjous tekonurmikentän rakentamisesta".

Tilaajan tarkennukset koskien tarjouspyyntöä Kusiaismäen pallokentän saneerauksesta ovat liitteenä olevassa lisäkirjeessä

 

 

 

 


 

Tarjouspyyntö: Heralan serviisin lattiapintojen saneeraus

 

Tarjouspyyntö kokonaisuudessaan luettavissa alla olevasta linkistä: