Etusivu >> Kuulutus >> Jätehuoltosuunnittelijan virka - Saarijärven kaupunki
09/11/2017 - 08:03
Jätehuoltosuunnittelijan virka - Saarijärven kaupunki
Saarijärven kaupunki hakee vakinaiseen virkasuhteeseen jätehuoltosuunnittelijaa. Viran kelpoisuusvaatimuksena on vähintään tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulu (AMK) -tutkinto tai vastaava aikaisempi opistotason tutkinto.

Lisäksi toivotaan perehtyneisyyttä ja työkokemusta jätehuollon viranomaistehtävien hoitamisesta sekä tehtävän edellyttämän lainsäädännön hallintaa. Aikaisempi soveltuva kokemus jätehuollon tehtävistä katsotaan eduksi. Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen sopimuksen mukaan. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kk:n koeaikaa.

Saarijärven kaupungin hallinnossa toimii ylikunnallinen Sydän-Suomen jätelautakunta, joka vastaa yhdeksän (9) kunnan jätehuollon viranomaistehtävistä. Jätehuoltoasiamiehen alaisuudessa ja työparina vastaatte noin 52 000 asukkaan jätehuollon viranomaistehtävistä. Palvelutuottajana alueella toimii kuntien omistama Sammakkokangas Oy. Työtehtäviäsi tulevat olemaan jätehuollon suunnittelutehtävät, lautakunnan kokouksien valmistelutehtävät, jätehuoltopäätösten tekeminen ja jätehuoltoasiamiehen sijaistaminen, asiakaspalvelu- ja neuvonta, yhteydenpito kuntiin ja yhteistyöverkostoon.

Odotamme viranhaltijalta oma-aloitteista ja ahkeraa työskentelyotetta. Hyvä yhteistyötaito ja asiakaspalvelu ovat sinun vahvuutesi. Olet aidosti kiinnostunut jätehuollon tehtävistä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja laajan tehtäväkentän kauniissa Saarijärven maisemissa ja hyvässä työyhteisössä.

Viran täyttö sopimuksen mukaan, viimeistään 1.2.2018 lähtien.

Hakemukset ja CV:t pyydetään toimittamaan 24.11.2017 klo 16:00 mennessä www.kuntarekry.fi –sivuston kautta.

Lisätietoja: tekninen johtaja Vesa Ronkainen 044 4598 358 ja henkilöstöjohtaja Satu Autiosalo 044 4598 203

SAARIJÄRVEN KAUPUNKI – TEKNINEN TOIMIALA

Suosittele