Etusivu >> Kuulutus >> Suunnitteluavustajan toimi
05/02/2018 - 08:43
Suunnitteluavustajan toimi
Saarijärven kaupunki hakee maankäyttöpalveluihin suunnitteluavustajaa vakinaiseen työsuhteeseen. Kelpoisuusehtoina tehtävään edellytetään toimeen soveltuva tutkinto ja perehtyneisyys suunnitteluavustajan tehtäviin.

Suunnitteluavustajan työtehtäviin kuuluvat avustaminen kiinteistö- ja maa­omai­suu­den hallintaan ja luovutukseen liittyvissä tehtävissä. Lisäksi suunnitteluavustaja vastaa kaupungin tila- ja kiinteistöhallinnon viestinnästä ja markkinoinnista.

Käytämme maankäyttöpalveluissa mm. YTCAD-, MapInfo ja Louhi-kuntapalvelin –ohjelmistoja. Kokemus edellä mainittujen tehtävien hoitamisesta sekä käyttämiemme ohjelmien tuntemus katsotaan eduksi. Odotamme valitulta oma-aloitteista ja ahkeraa työskentelyotetta. Lisäksi arvostamme hyvää yhteistyökykyä sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen sopimuksen mukaan. Toimeen valitun on ennen paikan vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä sekä hyvän ja kokeneen työyhteisön tuen. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää toimintaamme ja henkilöstöämme.

Toimen täyttö sopimuksen mukaan, viimeistään 2.5.2018 alkaen.

Hakemukset ja CV:t pyydetään toimittamaan 15.2.2018 klo 15:00 mennessä www.kuntarekry.fi –sivuston kautta.

Lisätietoja: maanmittausinsinööri Tarmo Heinänen 044 4598 314

Suosittele