Etusivu >> Museo >> Nayttelyohjelma
Näyttelyohjelma

Toivi Järvisen taidekoti avautuu yleisölle kesällä 2019. Myös Saarijärven museon Veistospuisto perinnekasvitarhoineen ja kesänäyttelykohteet ovat avoinna normaalisti vuonna 2019.

 

Toivi Järvisen taidekoti Saarijärven museum pihapiirissä. Kuvat: SM / JK ja KK.

 

Toivi Järvisen taidekoti Saarijärven museon pihapiirissä avautuu yleisölle poikkeuksellisesti kesällä 2019 Saarijärven museon päärakennuksen remontin vuoksi. Normaalisti vain ryhmille avoinna oleva, vanhempaa suomalaista taidetta esittelevä kohde on avoinna 12.6.–17.8.2019 ke–la klo 12–17.

Myös museon pihapiirin Veistospuistoon ja perinnekasvitarhaan pääsee remontista huolimatta tutustumaan normaaliin tapaan. Kaikki museon kesäkohteet eli Kivikauden kylä, Säätyläiskotimuseo & J. L. Runeberg -näyttely sekä Tapperien Juhola ja Galleria Jarska ovat avoinna normaalien avoinnaoloaikojen mukaisesti. Kesäkohteiden avoinnaoloajat ja pääsylippujen hinnat löydät Aukioloajat ja pääsymaksut -sivulta. Kuvat: SM / JK ja KK.

 


 

Saarijärven museon päärakennuksen erikoisnäyttelytoiminta on keskeytettynä remontin ja laajennuksen ajan

 

Kuutti Lavosen teoksia suojataan kuljetusta varten 11.9.2018. Kuva: SM/JT.

 

Saarijärven museon remontin ja laajennuksen vuoksi museon näyttelytoiminta on keskeytettynä toistaiseksi. Pentti Hakalan ja Kuutti Lavosen 9.9.2018 päättynyt näyttely "Tuleva" oli viimeinen näyttely remonttia edeltäneissä tiloissa. Kuvassa museon henkilökunta suojaa Kuutti Lavosen teoksia kuljetusta varten 11.9.2018. Kuva: SM / Janne Timperi.