Etusivu >> Musiikkiopisto >> Ajankohtaista
Ajankohtaista

Päivitetty 14.6.2019

* Viitasalo-opiston toimisto on suljettu 24.6. - 31.7.2019
Hyvää kesää kaikille!

* Lukuvuoden 2019 - 2020 alkaminen

Lukuvuosi alkaa tuntien sopimisella henkilökohtaisesti opettajien kanssa perjantaina 9.8.2019 klo 15 - 16 Saarijärvellä Viitasalo-opistolla (Ilolantie 6). Kannonkosken, Karstulan, Kivijärven ja Kyyjärven oppilaiden kanssa opettajat sopivat tuntien ajankohdat puhelimitse.

* Soitinvalmennus Kyyjärvellä

5 - 8 vuotiaille tarkoitettu Viitasalo-opiston soitinvalmennusryhmä starttaa elokuussa. Ilmoittautua voi sähköisellä lomakkeella osoitteessa viitasalo.eepos.fi
Musiikkipedagogi (YAMK) Susanna Tuhkala luotsaa ryhmää Kivirannan monitoimitalolla.

Soitinvalmennus on tärkeä vaihe uuden oppilaan tutustuttamisessa musiikkiopistossa opiskeluun. Valmennus kestää yhden lukuvuoden ja tapahtuu sekä ryhmäopetuksena että yksilö- tai pienryhmäopetuksena. Ryhmätunneilla tutustutaan eri soittimiin, opitaan erilaisia asioita musiikista ja musiikkiopistossa opiskelusta ja tärkeä osa opiskelua on tutustua musiikkiopiston muihin oppilaisiin ja opettajiin. Soitinjaksoilla oppilaat käyvät tutustumassa kolmen viikon jaksoissa 4-5 eri instrumentin opiskeluun joko yksilöopetuksena tai pienissä ryhmissä. Tunteja on 3 viikkoa lukuvuodessa ja opetusta 30 minuuttia viikossa.

* Oppilashaku 2019

Hakulomakkeet ovat avoinna syksyyn saakka! Oppilaaksi hakeminen: Musiikin perusopetukseen (kouluikäiset), musiikkileikkikouluun (alle kouluikäiset) ja soitinvalmennukseen, (n. 5-7 vuotiaat) ja tanssin opetukseen haetaan ensisijaisesti sähköisillä lomakkeilla nettiosoitteessa viitasalo.eepos.fi ja sieltä Hakeudu oppilaaksi -painike.  Hakulomakkeet ovat avoinna edelleen. Lue oppilashausta tarkemmin kohdasta Oppilasvalinnat.

 

                                                                                      

   

 

 

Huom. Niin oppilaiden kuin opettajienkin poissaolojen vähentämiseksi pyydämme, että mikäli oppilas on sairauden vuoksi poissa koulusta tai päivähoidosta, hän ei tulisi myöskään musiikkiopiston tunneille. Tartunnat kun leviävät läheisissä kosketuksissa ja esim. samojen soittimien välityksellä varsin helposti.