Etusivu >> Musiikkiopisto >> Musiikkiopisto
Musiikkiopisto

Viitasalo-opisto

Viitasalo-opisto on kunnallinen lakisääteistä valtionosuutta saava musiikkioppilaitos, jonka ylläpitäjäkuntia ovat Kannonkoski, Karstula, Kivijärvi, Kyyjärvi ja Saarijärvi. Musiikkiopiston hallinnosta vastaa Saarijärven kaupungin sivistyslautakunnan alainen musiikkiopiston johtokunta, johon ylläpitäjäkunnat nimeävät omat edustajansa.

Musiikkiopisto tarjoaa korkeatasoista ja ammattitaitoista musiikin ja tanssin opetusta seutukunnan lapsille ja nuorille. Musiikkiopistossa noudatetaan valtakunnallisia Suomen musiikkioppilaitosten liiton vahvistamia kurssivaatimuksia ja opetussuunnitelma perustuu opetushallituksen antamiin taiteen perusopetuksen opetussuunnitelmien perusteisiin.

Musiikkiopistolla on omat opetustilat Saarijärvellä Ilolantie 6:ssa yhdessä Saarijärven kansalaisopiston kuvataidekoulun kanssa. Muissa kunnissa opetus järjestetään kouluilla tai muissa kunnan osoittamissa tiloissa.

Viitasalo-opiston facebook-sivu

facebook_logo
 

Yhteystiedot

Timo Tikka
musiikkiopiston ja kansalaisopiston rehtori
p. 044 4598 427
klo 10.00 - 12.00
timo.tikka(at)saarijarvi.fi
Pirjo Virnes
opistosihteeri, musiikkiopiston toimistonhoitaja
p.  044 4598 256
pirjo.virnes(at)saarijarvi.fi
Paikalla opiston toimistossa ma-ti klo 10-15. Keskiviikkoisin ja torstaisin musiikkiopistolla (Ilolantie 6) klo 10-15 numerossa 044 4598 432

Viitasalo-opisto
PL 13
43101 Saarijärvi
Toimiston käyntiosoite: Saarijärven kaupungintalo Sivulantie 11, 2. krs