Etusivu >> Hyppää Paavon ideatiimiin!
10/09/2018 - 07:59
Hyppää Paavon ideatiimiin!
paavon_auto_maisemassa_ihmiset_tausta_v312.jpg
Mahtavaa, että olet kiinnostunut Saarijärven markkinoinnin kehittämisestä uudella tavalla ja joukkovoimalla. Sinulla on jo ehkä ajatuksia, joita haluat jakaa tai olet valmis lennokkaaseen ideointiin. Tule rohkeasti mukaan – sinusta on varmasti näissä talkoissa apua!

Tavoite
Keräämme saarijärveläisiltä ja kaupungistamme kiinnostuneilta ihmisiltä näkemystä, jonka pohjalta uudistamme markkinointiamme. Haluamme kehittää niin asukkaita, yrittäjiä, opiskelijoita, mökkeilijöitä kuin muitakin Saarijärvellä toimivia ihmisiä paremmin palvelevaa markkinointia ja viestintää. Osallistumalla keskusteluun autat meitä suunnittelemaan markkinointia, josta on meille Saarijärvellä eniten hyötyä.

Mitä
Toteutamme Markkinointitoimisto Zeeland Familyn avulla kaksi ideointijaksoa. Ideatiimiläiset rekisteröityvät sähköpostiosoitteensa avulla verkkoyhteisöön, jossa heitä ohjataan vastaamaan kysymyksiin ja osallistumaan pieniin Saarijärveen liittyviin tehtäviin. Ensimmäisen ideointijakson aiheena on saarijärveläisyys, Saarijärven vahvuudet ja muista kunnista erottavat tekijät. Toisen ideointijakson aiheena on markkinoinnin ja viestinnän kehittäminen asukkaita ja muita Saarijärvellä toimivia ihmisiä paremmin palvelevaksi.

Uusia kysymyksiä tai tehtäviä tulee osallistumisjaksojen aikana keskimäärin joka toinen arkipäivä. Lisäksi ideatiimiläiset saavat kommentoida muiden vastauksia ja osallistua keskusteluun.

Missä
Paavon ideatiimi työskentelee virtuaalisesti verkkoalustalla. Pidämme myös 2 vapaaehtoista tapaamista Saarijärven kaupungintalolla.

Milloin
Ideatiimin ensimmäinen tapaaminen on torstaina 20.9.2018 klo 17–18 Saarijärven kaupungintalolla, Rahkola-salissa. Päätöstapaaminen järjestetään myöhemmin tarkennettavana päivänä helmikuussa 2019 Ideointitiimiin osallistumien ei velvoita tapaamisiin osallistumista.

Ideointijaksot toteutetaan 20.9.–7.10.2018 ja loka-marraskuussa myöhemmin tarkennettavana ajankohtana. Ensimmäinen jakso kestää vähän yli 2 viikkoa ja toinen vähän alle 2 viikkoa. Jokainen osallistuja saa vastata verkossa hänelle parhaiten sopivana aikana.

Kiitoslahja
Kaikki aktiiviset osallistujat saavat perhelipun oman valintansa mukaan yhteen alla olevista kohteista:
- Uimahalli-Kuntokeskus Aarresaari
- Paavonrinteet
- Saarijärven KisaKino
- Liikelataamon keilahalli

Mitä toivomme sinulta
Haluamme kerätä mahdollisimman laaja-alaisen joukon saarijärveläisiä ja Saarijärveä eri näkökulmista katsovista ihmisistä. Tavoitteemme on osallistaa yhteiseen ideointiin jopa 100 ihmistä. Toivomme sinun varaavan molempiin ideointijaksoihin (2x2 viikkoa) aikaa useamman tunnin, jotka voit toki käyttää sinulle parhaiten sopivana ajankohtana.

Osallistuminen edellyttää sähköpostiosoitetta ja mahdollisuutta käyttää nettiä.
Toivomme osallistujilta rehellistä, avointa ja aktiivista osallistumista – edustattehan kaikki saarijärveläista eloa omasta näkökulmastanne.
 

Toteuttaja
Ideatiimiä ohjaa ja auttaa markkinointitoimisto Zeeland Family ja siellä erityisesti markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijat Anna Sorko ja Katja Ruokamo.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautua voivat kaikki halukkaat tästä linkistä: https://fi.surveymonkey.com/r/saarijarvenpaavo. Linkin kautta pääset täyttämään lomakkeelle muutamia taustatietoja itsestäsi. Näin pyrimme varmistamaan sen, että saamme mukaan mahdollisimman monimuotoisen joukon ideoijia.

Jatkosuunnitelmat
Ideoinnin tuloksia hyödynnetään Saarijärven kaupungin markkinointi- ja viestintästrategiassa, joka valmistuu helmikuussa 2019. Mikäli Paavon ideatiimistä löytyy ihmisiä, jotka ovat tulevaisuudessa kiinnostuneita osallistumaan Saarijärven markkinointiin, niin siihenkin varaamme mahdollisuuden.

Innostuitko?

Niin mekin! Ilmoittaudu mukaan täyttämällä yllä olevan linkin lomake. Tiedätkö jonkun, jolla olisi Paavon ideatiimiin ehdottomasti annettavaa? Loistavaa! Lähetä hänelle vinkki. Nykypäivänä kaupungin markkinointia ei rakenneta suljettujen ovien takana – se luodaan yhdessä kuunnellen ja keskustellen. Tule mukaan! Osallistumisesi on todella arvokas panos yhteiseen laariimme.

Suosittele

Aiheeseen liittyvää