Etusivu >> Palvelut Yrityksille
Saarijärven yrityspalvelut

SSYP Kehitys Oy:n tarjoamat yrityspalvelut ovat siirtyneet syksyn 2019 aikana osaksi Saarijärven kaupungin toimintaa.

Saarijärven yrityspalvelut tukevat aloittavia yrittäjiä ja yritysten kehitystä sekä tiedottavat saarijärveläisestä osaamisesta ja toimii eri tahojen välimaastossa verkostojen luojana ja kumppanuuksien solmijana.

Voit tulla kertomaan suunnitelmistasi ja ideoistasi luottamuksellisesti meille. Haluamme olla yrityksesi tukena aivan alkumetreiltä lähtien ja suunnitella yhdessä, miten yritystoimintasi lähtee käyntiin järkevästi ja ripeästi.

Tarkemmat tiedot palveluista ja ajankohtaisista asioista löydät tämän linkin kautta.

Monipuolista yrittämistä Saarijärven seudulla! 

Saarijärvi tarjoaa yrittäjille paljon. Kaupungista ja sen lähiseuduilta löytyy ammattitaitoisia työntekijöitä, rahoitusta ja ennen kaikkea innostuneita yhteistyökumppaneita. Monipuoliset koulutusmahdollisuudet synnyttävät Saarijärvelle useita menestyviä toimialoja. Perinteisen elektroniikka-, metalli- ja puunjalostusteollisuuden rinnalle ovat nousemassa uudet toimialat, kuten bioenergia, maaseutumatkailu ja palveluala.

Tule mukaan toimintaan!

Yrittäjän elämä on vaihtelevaa ja itsenäistä, ja siksi välillä on mukava tuulettaa omia ajatuksia yritysneuvojan tai toisen yrittäjän kanssa. Saarijärven yrityspalvelut tukee eri toimialojen välistä verkostoitumista ja yhteistyötä, ja osallistumme aktiivisesti myös yrittäjätapahtumiin. Yrittäminen on aina yhteispeliä toisten yritysten kanssa.

Biotalouskampus

Saarijärvellä sijaitseva Biotalouskampus on biotalousalan osaamisen ja liiketoiminnan kehittämisen paikka, jossa alan yrittäjät, investoijat, tutkijat, kehittäjät ja opiskelijat kohtaavat.