Etusivu >> Palvelut Yrityksille
SSYP Kehitys Oy

SSYP Kehitys Oy on saarijärveläisten yrittäjien kumppani!

 Autamme aloittavia yrittäjiä, tuemme yritysten kehitystä ja tiedotamme saarijärveläisestä osaamisesta. Toimimme eri tahojen välimaastossa verkostojen luojana ja kumppanuuksien solmijana, ja meille onkin tärkeää synnyttää Saarijärvestä mielikuva vireänä, innovatiivisena ja yrittäjämyönteisenä kaupunkina.

Lue lisää SSYP Kehitys Oy:n omilta sivuilta!

Monipuolista yrittämistä Saarijärven seudulla! 

Saarijärvi tarjoaa yrittäjille paljon. Kaupungista ja sen lähiseuduilta löytyy ammattitaitoisia työntekijöitä, rahoitusta ja ennen kaikkea innostuneita yhteistyökumppaneita. Monipuoliset koulutusmahdollisuudet synnyttävät Saarijärvelle useita menestyviä toimialoja. Perinteisen elektroniikka-, metalli- ja puunjalostusteollisuuden rinnalle ovat nousemassa uudet toimialat, kuten bioenergia, maaseutumatkailu ja palveluala.

Tule mukaan toimintaan!

Yrittäjän elämä on vaihtelevaa ja itsenäistä, ja siksi välillä on mukava tuulettaa omia ajatuksia yritysneuvojan tai toisen yrittäjän kanssa. SSYP Kehitys Oy tukee eri toimialojen välistä verkostoitumista ja yhteistyötä, ja osallistumme aktiivisesti myös yrittäjätapahtumiin. Yrittäminen on aina yhteispeliä toisten yritysten kanssa.

SSYP Kehitys Oy on Saarijärven kaupungin omistama tytäryhtiö, jonka toimintaa ohjaa Saarijärven elinkeinostrategia. 

SSYP-lyhenne on säilynyt yhtiön aiemmasta nimestä ja se tulee sanoista Saarijärven Seudun Yrityspalvelu.

Biotalouskampus

Saarijärvellä sijaitseva Biotalouskampus on biotalousalan osaamisen ja liiketoiminnan kehittämisen paikka, jossa alan yrittäjät, investoijat, tutkijat, kehittäjät ja opiskelijat kohtaavat.