Etusivu >> Palvelut >> Etsiva Nuorisotyo

Palveluopas

Etsivä nuorisotyö
Etsivä nuorisotyö on erityisnuorisotyötä, jolloin ollaan läsnä nuorten elämässä ja tarjotaan mahdollisuus turvalliseen ja luottamukselliseen aikuiskontaktiin.

Kenelle?
Etsivän nuorisotyön tehtävänä on auttaa niitä 15-29 -vuotiaita nuoria, jotka haluavat tukea opiskeluun, ammatinvalintaan, asumiseen, vapaa-aikaan, asevelvollisuuteen tai mihin tahansa omaan elämään ja itsenäistymiseen liittyvissä asioissa. Työskentelyn tavoitteena on nuoren sosiaalinen vahvistuminen ja kiinnittyminen johonkin pitkäkestoiseen toimintaan. Asia voi olla pieni tai suuri ja niitä voi olla yksi tai useita, etsivät nuorisotyöntekijät ovat sinua varten.

Miten?
Etsivät nuorisotyöntekijät voit tavata toimistolla, kotona, koululla, työpajalla tai muussa luontevassa paikassa. Työskentely voi olla esimerkiksi keskustelua, ohjausta, käytännön asioiden hoitamista yhdessä ja tutustumista eri palveluihin nuoren kanssa.

Missä?
Etsivän nuorisotyön toimisto sijaitsee Monitoimitalolla. Etsivät nuorisotyöntekijät vierailevat pajoilla, nuorisotalolla tai kouluilla sekä erilaisissa tapahtumissa. Etsivät nuorisotyöntekijät tavoittaa parhaiten puhelimitse tai sähköpostilla. Etsivät nuorisotyöntekijät ovat myös Facebookissa, "Saarijärven etsivä nuorisotyö".

 

Palvelun käyttöönotto

Kuka voi ottaa yhteyttä?
Etsivään nuorisotyöntekijään voi ottaa yhteyttä nuori itse tai huoltajat ja ystävät, kun huoli nuoresta ja hänen hyvinvoinnistaan herää. Lisäksi etsivän nuorisotyöhön voi ohjautua yhteistyötahojen, esimerkiksi koulun, sosiaalitoimen tai TE -toimiston kautta. Meidät tavoittaa arkisin puhelimitse, sähköpostilla tai Facebookista.

Etsivä nuorisotyön toimisto on muuttanut Saarijärven nuorisotalolle, os. Paavontie 13.

Yhteystiedot:

 

 

Vastuuhenkilö

Vapaa-aikasihteeri
044 4598 296
Janne.haapanen@saarijarvi.fi
Saarijärven kaupungintalo
Etsivä nuorisotyöntekijä
044 4598 400
Sini.reiman@saarijarvi.fi
Saarijärven nuorisotalo
Etsivä nuorisotyöntekijä
044 4598 401
Sanna.vartiainen@saarijarvi.fi
Saarijärven nuorisotalo

Palvelun tuottaa

Suosittele