Etusivu >> Palvelut >> Musiikkiopisto >> Ajankohtaista
Ajankohtaista

Päivitetty 15.6.2017

*  Keski-Suomen kansanmusiikkileiri

Keski-Suomen kansamusiikkileiri järjestettiin 7.-8.6. Suolahdessa. Leirille osallistui Viitasalo-opistosta 7 oppilasta. Leirillä harjoitettua ohjelmaa esitetään ensi lukuvuoden 2017 – 2018 aikana leirin järjestämiseen osallistuvien musiikkiopistojen kunnissa Saarijärvellä, Viitasaarella, Äänekoskella, Keuruulla ja Jämsässä, joten mukavia konserttiretkiä on tiedossa! Kaikkien leiriin osallistuvien ei odoteta osallistuvan kaikkiin näihin retkiin, koska omia menoja ja muita päällekkäisiä asioita sattuu varmasti, mutta mahdollisimman hyvä joukko koetetaan konsertteihin saada mukaan. Leiri ja ensi lukuvuoden leiriorkesterin konsertit on hyväksytty osaksi Suomi 100 ohjelmaa.

* Musiikkileikkikouluryhmä Kyyjärvelle

Viitasalo-opisto järjestää ensi syksynä musiikkileikikoulua Saarijärven ja Karstulan lisäksi myös Kyyjärvellä, jos kiinnostusta on riittävästi. Ilmoittautumiset elokuussa 1.-18.8. opiston toimistoon.

* Syyslukukausi 2017 alkaa pe 11.8. tuntien sopimisella Viitasalo-opistolla (Ilolantie 6) klo 15 - 16. Kannonkosken, Kivijärven ja Kyyjärven oppilaiden kanssa tunnit sovitaan opettajan kanssa puhelimitse.
Varsinainen opetus käynnistyy 14.8. alkavalla viikolla.

 

Huom. Niin oppilaiden kuin opettajienkin poissaolojen vähentämiseksi pyydämme, että mikäli oppilas on sairauden vuoksi poissa koulusta tai päivähoidosta, hän ei tulisi myöskään musiikkiopiston tunneille. Tartunnat kun leviävät läheisissä kosketuksissa ja esim. samojen soittimien välityksellä varsin helposti.