Etusivu >> Palvelut >> Myytavat Kiinteistot Ja Huoneistot
Myytävät kiinteistöt ja huoneistot
Tällä sivustolla esitellään Saarijärven kaupungin myytävänä olevia tai lähiaikoina myyntiin tulevia kiinteistöjä ja huoneistoja.

1. Rivitalokolmio Pyyhkälässä

2. Mäntytie 3 B 43


 

RIVITALOKOLMIO PYYHKÄLÄSSÄ

Saarijärven kaupunki myy tarjousten perusteella Pyyhkälästä arvostetulta ja rauhalliselta asuntoalueelta pohjaratkaisultaan toimivan saunallisen rivitalokolmion.

Huoneiston velaton pohjahinta on 52 000 €.

Sitovat tarjoukset tulee jättää kirjallisesti osoitteeseen: Saarijärven kaupunki, Pl 13, 43101 Saarijärvi tai sähköpostilla kirjaamo@saarijarvi.fi. Kirjeen päälle/sähköpostin viitteeksi tulee lisätä teksti ”Tarjous Kanervakuja 1 A 2”. Omistajaohjauksen jaosto pidättää itselleen oikeuden olla hyväksymättä yhtään tarjousta.

Tarjouslomake ja lisätietoja isännöitsijä Päivi Salonen
p. 044 4598 242, paivi.salonen@saarijarvi.fi.

Kohde esittelyssä myös Etuovi.com -palvelussa, josta löytyvät lisätiedot myytävästä kohteesta: Katso tästä linkistä.

 


 

 MÄNTYTIE 3 B 43

 

Saarijärven kaupunki myy Autiolahdesta osoitteessa Mäntytie 3 kerrostalosta 2 kpl 55 m² kaksiota. Yhtiön kahdessa kerrostalossa on yhteensä 52 asuntoa. Vuonna 1976-1977 valmistuneissa rakennuksissa on tehty merkittävimmät isot korjaukset, ainoastaan ikkunat on suunniteltu uusittavaksi 10 vuoden sisällä ja saunaosasto viiden vuoden sisällä. Muita merkittäviä remontteja ei isännöitsijätodistuksen mukaan ole tiedossa. Lämmitysmuoto on kaukolämpö. Asunto 35 sijaitsee talon 1 kerroksessa ja asunto 43 2 kerroksessa. Asunnot myydään vuokrattuina.

Molempien huoneistojen velaton pohjahinta on 38 000 € mutta myös tarjouksia otetaan vastaan.

 

Sitovat tarjoukset tulee jättää kirjallisesti osoitteeseen: Saarijärven kaupunki, PL 13, 43101 Saarijärvi tai sähköpostilla kirjaamo@saarijarvi.fi. Kirjeen päälle/sähköpostin viitteeksi tulee lisätä teksti  "Tarjous Mäntytie 3 as 43 tai Tarjous Mäntytie 3 as 35". Omistajaohjauksen jaosto pidättää itselleen oikeuden olla hyväksymättä yhtään tarjousta.

Isännöitsijätodistus, tarjouslomake ja lisätietoja isännöitsijä Päivi Salonen P. 044 4598 242, paivi.salonen@saaijarvi.fi

Suosittele