Etusivu >> Palvelut >> Saarijarven Kierratyskeskus

Virheviesti

Kelpaamaton valinta havaittu. Ota yhteyttä sivuston ylläpitäjään.
Saarijärven kierrätyskeskus
Kierrätyskeskuksen toiminta edistää jätteiden vähenemistä, kierrätysajattelun leviämistä sekä ympäristötietoisuuden lisäämistä.

 

Kierrätyskeskus myy ja ottaa vastaan kotitalouksien kierrätettävää tavaraa. Sieltä löydät muun muassa vaatteita, kenkiä, erilaisia kodintekstiilejä, lasten tarvikkeita, urheiluvälineitä, astioita, leluja, koristeita ja muita kodintarvikkeita sekä huonekaluja ja pienkodinkoneita.

Otamme vastaan – ilmaiseksi, käyttökelpoisia, puhtaita ja ehjiä tuotteita. Kierrätykseen sopivat tuotteet voi tuoda myymälään sen aukioloaikojen mukaisesti. Mikäli et ole varma tuotteidesi kierrätyskelpoisuudesta, voit soittaa meille.

Tiloissamme on kierrätystavaroiden lisäksi polkupyöräkorjaamo, joka on avoinna kesäkuukausien ajan maanantaista perjantaihin kierrätyskeskuksen aukiolojen mukaan. Lisäksi voit vuokrata meiltä erilaisia naamiaisasuja ja –asusteita, joita löytyy monipuolisesti aikuisille ja lapsille.

Kolmannessa kerroksessa sijaitsee Luontotupa, jossa voit tutustua Saarijärven kivilajeihin ja täytettyihin eläimiin. Tilaa on myös mahdollista vuokrata kokoustilaksi tai muuhun käyttöön.

Kierrätyskeskuksen tavoite on ympäristöntilan parantaminen ja sosiaalinen työllistäminen. Toimintamme edistää jätteiden vähenemistä, kierrätysajattelun leviämistä ja ympäristötietoisuuden lisäämistä.

Kierrätys säästää luontoa! Ole mukana vähentämässä jätteitä tuomalla omat, ylimääräiset tavarasi myyntiin tai ostamalla kierrätettyjä tavaroita.

 

Palvelun käyttöönotto

Saarijärven kierrätyskeskus

Oppitie 2

43100 SAARIJÄRVI

Avoinna: ma-pe  9-16 , la 9-14

puh. 044 4598 307

Vastuuhenkilö

kierrätyskeskuksen hoitaja
044 4598 303
Kaisa.Rautiainen@saarijarvi.fi
Saarijärven kierrätyskeskus
Työllisyyspalvelut

Palvelun tuottaa

Saarijärven kierrätyskeskus
Oppitie 2
43100 SAARIJÄRVI
044 459 8307

Kierrätyskeskuksen hoitaja
Ari Tuimala
044 459 8748
 

Otamme vastaan kierrätettävää tavaraa myymälämme aukioloaikoina:
ma - pe kello 9:00 - 16:00
la  kello 9:00 - 14:00

Suosittele