Etusivu >> Palvelut >> Toimitilatssyp Kiinteistot Oy
Toimitilat/SSYP Kiinteistöt Oy
SSYP Kiinteistöt Oy on Saarijärven kaupungin omistama kiinteistöyhtiö, jonka tarkoituksena on kaupungin elinkeinoelämän edistäminen ja elinkeinorakenteen monipuolistaminen.

SSYP Kiinteistöt Oy on Saarijärven kaupungin omistama kiinteistöyhtiö, jonka tarkoituksena on kaupungin  elinkeinoelämän edistäminen ja elinkeinorakenteen monipuolistaminen.

SSYP Kiinteistöt Oy:n päätoiminta koostuu yritysten toimitilojen rakentamisesta, vuokrauksesta, kunnossapidosta sekä kiinteistöjen jalostamisesta yhdessä yrittäjien kanssa yrittäjien tarpeita huomioon ottaen Saarijärven kaupungin alueella. 

Vuoden 2013 lopussa SSYP Kiinteistöt Oy:n omistamia yritysten toimitiloja on yhteensä noin 50.000 m² , joissa yhteensä n.  350 työpaikkaa. Vuoden 2013 lopulla on teollisuustiloja vapaana noin 2.000 m² eli noin 4 % kokonaisalasta.

Saarijärvellä on paljon erikokoisia teollisuuskiinteistöjä ja liikehuoneistoja. Vapaita toimitiloja voi etsiä toimitilaesittelyistä, joissa kerrotaan niin huoneiston omistaja, pinta-ala kuin sijaintikin.

Palvelun käyttöönotto

Toimitilatarveasioissa otathan yhteyttä:

Marko Moisio

toimitusjohtaja

SSYP Kiinteistöt Oy

044 4598 294

marko.moisio@ssypkiinteistot.fi

Käyntiosoite : Sivulantie 11

Postiosoite: PL 13, 43100 SAARIJÄRVI 

Suosittele

Aiheeseen liittyvää