Etusivu >> Palvelut >> Varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus
Varhaiskasvatukseen kuuluvat päivähoito, esiopetus ja sitä täydentävä varhaiskasvatus. Varhaiskasvatus on osa sivistyspalveluja.

Varhaiskasvatus on kokonaisvaltaista lapsen kasvun ja kehityksen tukemista yhdessä vanhempien kanssa. Hoito, kasvatus ja opetus muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden – niiden painotus toiminnassa vaihtelee lapsen iän ja kehitystason mukaan. Tavoitteena on tarjota turvallista, monipuolista, perheiden tarpeita vastaavaa sekä ennaltaehkäisevää lapsen hyvinvointiin tähtäävää palvelua.

Varhaiskasvatuslaki 1.8.2016 alkaen

 

Saarijärven varhaiskasvatussuunniltema

 

Lapsikohtainen varhaiskasvatussuunnitelma

Saarijärven kaupungin lapsipoliittinen ohjelma 2007 - 2015

Saarijärven kaupungin varhaiskasvatuksen lääkehoitosuunnitelma

Saarijärven varhaiserityiskasvatuksen linjaukset

Vuorohoidon linjaukset 1.5.2017

 

Palvelun käyttöönotto

Varhaiskasvatuspaikkoja voi hakea ympäri vuoden. Varhaiskasvatuspaikkaa tulee hakea 4 kuukautta ennen toivottua alkamisajankohtaa. Mikäli varhaiskasvatuksen tarve ei ole ennakoitavissa ja se johtuu äkillisestä työllistymisestä, opinnoista tai koulutuksesta, on paikkaa haettava mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään kaksi viikkoa ennen tarpeen alkamista. Hakeminen varhaiskasvatukseen/päivähoitoon tapahtuu pääsääntöisesti sähköisesti (eDaisy) Hakemuksia saa kaupungintalolta tai sen voi tulostaa täältä.

https://saarijarvi.daisynet.fi/eDaisy

Vastuuhenkilö

vt. varhaiskasvatusjohtaja 1.2. - 30.11.2018
050 3135 439
Erja.Humalajoki@saarijarvi.fi
Sivulan päiväkoti
Varhaiskasvatus

Suosittele