Etusivu >> Saarijarven Asiointipiste
Saarijärven Asiointipiste
Saarijärven kaupungintalolla sijaitseva Asiointipiste on kaupungin ylläpitämä julkisen hallinnon yhteinen asiakaspalvelupiste.

Saarijärven Asiointipisteessä on kaupungin omien palvelujen lisäksi saatavilla myös verohallinnon, maistraatin, Kelan, TE-toimiston, poliisin lupahallinnon ja Trafin palveluita. Asiointipisteen palveluneuvoja auttaa ja opastaa sinut oikean viranomaisen luo. Asiakaspäätteellä asiakas voi tutustua näiden viranomaisten sähköisiin palveluihin asiakaspäätteeltä itsenäisesti tai palveluneuvojan opastuksella.

Asiointipisteestä voi hakea viranomaisten lomakkeita ja lomakkeet voi myös jättää sinne toimitettavaksi oikealle viranomaiselle. Asiointipisteen päätteeltä voi myös ottaa etäyhteyden joihinkin viranomaisiin. Asiointipisteeseen kannattaa ottaa mukaan pankkitunnukset, joiden avulla kirjaudutaan viranomaisten sähköisiin palveluihin. Huom! Palveluneuvojilla ei ole pääsyä valtion viranomaisten asiakasrekistereihin.

Etäpalvelu täydentää Asiointipisteen tarjontaa antamalla mahdollisuuden asioida viranomaisen asiantuntijan kanssa verkkoyhteyden avulla.

asiointipiste
  
Avoinna ma-pe klo 9-15

 

Sivulantie 11
43100 Saarijärvi
044 4598 228