Etusivu >> Sisalto >> Kylat
Kylät
Saarijärven kylien kotisivuilta löydät tietoa kylistämme. Useilla kylillä on omat kotisivunsa, joista löydät tietoa kylien palveluista ja tapahtumista.
maalaismaisema_tarvaala.jpg

 

Saarijärvellä on yli 20  vireää, energistä ja aktiivista kylää, jotka tarjoavat laadukkaita asumisen ja elämisen mahdollisuuksia toivottaen tervetulleeksi myös uusia asukkaita kylälleen.  Kesäasukkaita kylillämme on paljon; tarjoaahan upea luonto mukavine ihmisineen rauhaisan ja viihtyisän kesäolinpaikan!

Jokaisella kylällä on intoa kehittää omaa kyläänsä.  Juhlatilaisuuksia varten voi tiedustella vuokralle kylätaloja, joita löytyy useilta kyliltä.

Olet lämpimästi tervetullut vierailemaan ja asumaan Saarijärven kylille - kenties löydät oman kotikyläsi! 

Kaupunkimme kylät:

Häkkilä-Hirvaanmäen kylä, kylän Facebook sivut
Hännilä
Kalmari
Kekkilä
Kolkanlahti
Konttimäki
Lannevesi
Lehtola-Koskenkylä-Muittari
Leuhu

Linna
Mahlu
Pylkönmäki 

Palsankylä
Pajupuro
Rahkola
Ranta-Hännilä
Tarvaala

KYLÄILTAMUISTIOT

Konttimäki 19.3.2016

Paavontupa 27.4.2017

 

Maaseudun Kehittämisyhdistys VIISARI ry

Viisarin tarkoituksena on toimia alueellaan kylä- ja asukastoiminnan edunvalvojana ja edunluojana sekä kehittää paikallista, seutukuntien välistä, kansainvälistä yhteistyötä sekä yrittäjyyden yleisiä edellytyksiä alueellaan, vahvistaa paikallista ja seudullista, alueiden välistä ja kansainvälistä aloitteellisuutta ja yhteistyöhön perustavaa kehittämistyötä sekä edistää kylä- ja asukasyhdistysten sekä alueen asukkaiden omatoimisuutta.

Toimintamme toteuttamiseksi tarvitsemme aktiivisia toimijoita, tule mukaan!

Mikäli et vielä ole Viisarin jäsen, voit liittyä mukaan toimintaan esimerkiksi nettisivujemme kautta osoitteessa www.keskisuomenmaaseutu.fi/viisari

Tutustu  myös Keski-Suomen
Kylät ry:n toimintaan

www.keskisuomenkylat.fi

ja yhdistystorin sivustoon