Etusivu >> Sisalto >> Ohjeita Opiskelijalle
Ohjeita opiskelijalle
Päivitetty 3.8.2018

Ilmoittautuminen kursseille

Kaikille kursseille tulee ilmoittautua ennakkoon. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautua voit netissä www.opistopalvelut.fi/saarijarvi, soittamalla tai paikan päällä opiston toimistossa. Kursseilla ei ole ns. tutustumiskertoja.

Musiikin yksilöopetukseen ilmoittautuminen oli keväällä. Vapaille paikoille voit jälki-ilmoittautua netissä 8.8.–12.8.2018.

Kurssin peruuntuminen

Mahdollisesta kurssin peruuntumisesta ilmoitamme opiskelijoille tekstiviestillä tai puhelimitse.

Materiaalit

Opintomateriaalit (kirjat, kädentaitoryhmien tarvikkeet jne.) jokainen kustantaa itse. Joillakin kursseilla materiaali sisältyy hintaan, tästä mainitaan erikseen.

Kurssimaksut/laskutustiedot

Laskutusta varten tarvitaan aina opiskelijan yhteystiedot ja henkilötunnus, alaikäisen osalta myös huoltajan henkilötunnus ja yhteystiedot. Jos työnantaja tai jokin muu organisaatio maksaa opiskelijan kurssimaksun, opiskelija täyttää maksajaa koskevan kohdan ilmoittautuessaan. Kurssimaksun maksavasta yrityksestä/organisaatiosta tulee ilmoittaa virallinen nimi, osoite ja Y-tunnus.

Koko lukuvuoden kestäville kursseille pääsee keväällä mukaan edullisemmin.

Vakuutukset

Ryhmämme ovat avoimia kaikille asuinpaikkakunnasta riippumatta. Saarijärven kaupungilla ja Kannonkosken kunnalla on vapaaehtoinen tapaturmavakuutus, joka on voimassa kaikissa kansalaisopiston kurssiohjelman mukaisissa opetusryhmissä. Jotta vakuutus on voimassa, opiskelijalla tulee olla kotipaikkakunta Suomessa. Opiskelijoiden omaisuutta (esim. vaatteet ja silmälasit) ei ole vakuutettu. Vahingon sattuessa ole heti yhteydessä kansalaisopiston henkilökuntaan.

Opetustilojen ja varastojen käyttö

Kansalaisopisto ei vastaa opetustiloissa säilytettävistä opiskelijoiden keskeneräisistä tai valmiista töistä eikä mahdollisista työvälineistä. Merkitse omat materiaalit ja tarvikkeet näkyvästi, jos säilytät niitä opetustilan varastoissa. Säilytä tiloissa vain ne tavarat ja tarvikkeet, joita tarvitset viikoittain (tai jokaisella kokoontumiskerralla). Vie työkauden päätteeksi tavarasi pois, jotta tiloissa voidaan tehdä vuosisiivoukset ym. huoltotoimenpiteet. Säilytystilamme ovat rajalliset. Noudata ryhmäsi kokoontumisaikoja, älä pyri opetustilaan ennen aloitusaikaa ja poistu, kun ryhmäsi päättyy.