Etusivu >> Sisalto >> Opintosetelit
Opintosetelit / muut setelit

Kansalaisopiston kurssimaksuja tai osan siitä voit maksaa opintosetelin lisäksi myös Edenredin ja Smartumin virikeseteleillä tai yhdistykseltä saamallasi alennussetelillä. Kaikki tällä sivulla mainitut setelit tai lomakkeet tulee toimittaa kurssin opettajalle tai opiston toimistoon välittömästi kurssin alettua. Jos kurssimaksulasku on jo lähetetty, ei seteleitä enää oteta huomioon ko maksussa.

Saarijärven kansalaisopisto on saanut Opetushallitukselta ns. opintosetelirahaa. Opintosetelillä tuetaan seuraavia kohderyhmiä:

  • työttömät
  • maahanmuuttajat
  • seniorit ja eläkkeellä olevat
     

Työttömien opintosetelit

Työttömät saavat opintosetelilomakkeita Saarijärven asiointipisteestä. Opintoseteli käy mille tahansa kurssille. Setelin arvo on 30 euroa. Opintoseteli on saajalle henkilökohtainen eikä sitä voi vaihtaa rahaksi. Seteleitä on rajoitettu määrä. Jos haluat käyttää opintosetelin musiikin yksilö- ja pienryhmäopetukseen, ota ensin yhteyttä kansalaisopiston toimistoon.

Edenredin ja Smartumin virikesetelit

Kansalaisopistolla on sopimus Edenredin kanssa virikesetelien vastaanottamisesta. Tarkemmat tiedot käyttöehdoista Edenredin sivuilta. Voit maksaa kurssimaksuja myös Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteleillä. Hyväksymme paperisten seteleiden lisäksi myös Smartumin verkkomaksun. Korttimaksuja emme voi vastaanottaa, meillä ei ole maksupäätettä.

PAMin ja Saarijärven Seudun Sydänyhdistyksen alennussetelit

Palvelualojen ammattiliitto PAM on tehnyt kansalaisopiston kanssa sopimuksen alennusseteleiden käytöstä. PAMin alennusseteleitä on saatavilla oman alueosaston toimijoilta. Saarijärven Seudun Sydänyhdistyksen alennusseteleistä saa lisätietoa yhdistyksen jäsenkirjeestä ja yhdistyksen yhteyshenkilöiltä.