Etusivu >> Sisalto >> Opintosetelit
Opintosetelit / muut edut
Kaikki tällä sivulla mainitut setelit tai lomakkeet tulee toimittaa kurssin opettajalle tai opiston toimistoon välittömästi kurssin alettua. Jos kurssimaksulasku on jo lähetetty, ei seteleitä enää oteta huomioon ko maksussa.

Välkky-etu

Monille kursseillemme jää yksittäisiä vapaita opiskelijapaikkoja, joita tarjotaan maksutta toimeentulotuen piirissä oleville kuntalaisille ja heidän alaikäisille lapsilleen. Maksuttomuus koskee Saarijärvellä ja Kannonkoskella järjestettäviä kursseja lukuun ottamatta yksilöopetusta. Maksuttomuus koskee vain varsinaista kurssimaksua, ei esimerkiksi materiaalimaksua.

Välkky-seteleitä on saatavissa Saarijärven kaupungintalon asiointipisteestä (Sivulantie 11) ja Kannonkosken kunnantalon yhteispalvelupisteestä (Järvitie 1) toimeentulotukipäätöstä ja kuvallista henkilökorttia näyttämällä. Jokaista kurssia kohden tarvitaan oma seteli. Setelimäärää/henkilö ei ole rajoitettu.

Välkky-edun vapaita kurssipaikkoja voi tiedustella kansalaisopiston toimistosta aikaisintaan kurssin alkamispäivänä. Huom. Välkky-edulla kurssille ilmoittaudutaan Saarijärvellä käymällä kansalaisopiston toimistossa ja Kannonkoskella joko käymällä koululla sijaitsevalla toimistolla tai soittamalla Kannonkosken osastonjohtajalle Anne Tuliranta-Koitelalle p. 044-4596151.
Huom. netin kautta ei voi ilmoittautua, mikäli käyttää kurssimaksuun Välkky-seteliä

Opintosetelit

Saarijärven kansalaisopisto on saanut Opetushallitukselta ns. opintosetelirahaa. Opintosetelillä tuetaan seuraavia kohderyhmiä:

  • työttömät
  • maahanmuuttajat
  • seniorit ja eläkkeellä olevat
     

Työttömien opintosetelit

Työttömät saavat opintosetelilomakkeita Saarijärven asiointipisteestä. Kannonkosken asukkaat voivat noutaa opintosetelin Kannonkosken kunnantalon asiointipisteestä. Opintoseteli käy mille tahansa kurssille. Setelin arvo on 30 euroa. Opintoseteli on saajalle henkilökohtainen eikä sitä voi vaihtaa rahaksi. Seteleitä on rajoitettu määrä. Jos haluat käyttää opintosetelin musiikin yksilö- ja pienryhmäopetukseen, ota ensin yhteyttä kansalaisopiston toimistoon.

Edenredin ja Smartumin virikesetelit

Kansalaisopistolla on sopimus Edenredin kanssa virikesetelien vastaanottamisesta. Tarkemmat tiedot käyttöehdoista Edenredin sivuilta. Voit maksaa kurssimaksuja myös Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteleillä. Hyväksymme paperisten seteleiden lisäksi myös Smartumin verkkomaksun. Korttimaksuja emme voi vastaanottaa, meillä ei ole maksupäätettä.

PAMin ja Saarijärven Seudun Sydänyhdistyksen alennussetelit

Palvelualojen ammattiliitto PAM on tehnyt kansalaisopiston kanssa sopimuksen alennusseteleiden käytöstä. PAMin alennusseteleitä on saatavilla oman alueosaston toimijoilta. Saarijärven Seudun Sydänyhdistyksen alennusseteleistä saa lisätietoa yhdistyksen jäsenkirjeestä ja yhdistyksen yhteyshenkilöiltä.