Etusivu >> Sisalto >> Teatteritoiminta
Tapahtumat
Tapahtumat tuovat esille Saarijärven monipuolista kulttuuritarjontaa: teatteria, musiikkiesityksiä ja näyttelyjä. Seurantalot ja kyläkunnat järjestävät tapahtumia, joissa pääsee tutustumaan samalla alueeseen tarkemmin ja alueen ihmisiin.

Kulttuuritoimi tuottaa tapahtumia järjestöjen tuottamien tilaisuuksien lisäksi itsenäisesti tai yhteistyössä järjestöjen ja eri tahojen kanssa yhteistyössä. Kulttuuritoimi pyrkii tuomaan esiin paikallisen kulttuuriperinteen tapahtumissa ja tukee paikallisten tahojen ja taiteilijoiden tuottamia palveluja. Hyvänä esimerkkinä toimii maakunnallinen joka keväinen kansanmusiikkitapahtuma Luomusoitto.

Saarijärven alueen tapahtumat löytyvät tapahtumakalenterista. Kaupunkimme tapahtumakalenteriin on myös mahdollista ilmoittaa omasta tapahtumasta esim. tämän linkin kautta. Kun järjestät tapahtuman, niin muistathan katsoa kaupungin ja seurakunnan tapahtumakalenterista ettei muita tilaisuuksia ole samaan aikaan. Näin vältät päällekkäisyydet muiden tapahtumien kanssa ja takaat parhaan osallistujamäärän. Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä kulttuuritoimeen ja saat tietoa suunnitteilla olevista tapahtumista. Kulttuuritoimi auttaa myös tapahtumien suunnittelussa ja toteutuksessa mahdollisuuksien mukaan, sekä palvelee erilaisissa kulttuuriasioissa.

Muista ilmoittaa tapahtuman nimi, ikäraja, aika, tapahtumapaikan yhteystiedot ja pääsylippujen hinnat. Voit liittää mukaan myös kuvan tai tapahtumaesitteen (jpg). Tapahtumatiedot julkaistaan kaupungin nettisivuilla tai facebookissa. Tiedot välitetään myös Menot-palstalle. Tiedot voit lähettää sähköpostissa kulttuuritoimi()saarijarvi.fi.

teatterilesket.jpg