Etusivu >> Sisalto >> Tyollisyysyksikko
Saarijärven kaupungin työllisyys- ja elinkeinopalvelut
Työtä ja työvoimaa!

Työllisyyspalvelut

 

Työllisyyspalvelut tarjoaa työnhakijoille työllistymistä edistävää neuvontaa ja ohjausta sekä työnantajille tukea ja ohjausta rekrytointiin. Palveluilla pyritään edistämään työllistymistä Saarijärven kaupungille tai lähialueen yrityksiin, yhdistyksiin ja hankkeisiin.

Työllisyyspalvelut vastaa Saarijärven kaupunkistrategian yritysten, työllisyyden ja osamisen kehittämisen tavoitteisiin, Työllisyyspalveluiden toimintaa ohjaa työllisyysohjelma 2015 - 2017.

Työllisyyspalvelut toimii tiiviissä yhteistyössä TE-toimiston, Perusturvaliikelaitos Saarikan, SSYP Kehitys Oy:n ja alueen välityömarkkinatoimijoiden kanssa. Palvelu toteutuu luottamuksellisena yksilöohjauksena, jossa kartoitetaan asiakkaan lähtötilanne, tarpeet, toiveet ja tavoitteet. Kartoituksen pohjalta laaditaan yksilöllinen jatkosuunnitelma, jonka osana voi olla esim. työnhakija-asiakkaan osaamisen kehittäminen.

Työllisyyspalvelut sijaitsee Saarijärven kaupungintalon ensimmäisessä kerroksessa, Sivulantie 11.

Yhteystiedot: 

Asiakasneuvoja Anu Vesisenaho p. 044 4598 247, anu.vesisenaho@saarijarvi.fi

Työnjohtaja/työnohjaaja Pauli Lahti p. 044 4598 287, pauli.lahti@saarijarvi.fi

Työllisyyskoordinaattori Anna-Marja Tamminen p. 044 4598 209, anna-marja.tamminen@saarijarvi.fi

Työllisyyshenkilöt

 

Elinkeinopalvelut

 

Saarijärven kaupungin yrityspalveluista vastaa kaupunkikonsernin yhtiö SSYP Kehitys Oy.

SSYP toimii eri tahojen välimaastossa verkostojen luojana ja kumppanuuksien solmijana. Yrityksen tavoitteena on kehittää Saarijärvellä toimivien yritysten toimintaa ja lisätä innovatiivisuutta. Toimintaohjeina SSYP noudattaa Saarijärven elinkeinostrategiaa.

Yhtiölle on tärkeää auttaa uusia, tulevaisuuden yrittäjiä liiketoimintansa aloittamisessa

ja olemassa olevan liiketoiminnan kehittämisessä. SSYP:n toimistolle voi tulla kertomaan suunnitelmistaan ja ideoistaan luottamuksellisesti. Apua löytyy niin rahoituskysymyksiin kuin yhteistyökumppaneidenkin etsintään.

Siirry tästä SSYP Kehitys Oy:n sivuille: http://ssypkehitys.fi/