Etusivu >> Tapahtumat >> Kässäilta / Sukat uusien vauvojen vanhemmille ma 25.3. klo 18.00 Kehrän toimistolla

Kässäilta / Sukat uusien vauvojen vanhemmille ma 25.3. klo 18.00 Kehrän toimistolla

Ei ikärajaa

Osana valtakunnallista tempausta Saarijärven Martat ovat tuomassa hyvää mieltä kaupungin uusien vauvojen äideille ja isille keräämällä näille lahjoituksena villasukat.

Villasukkia kaivataan uusien vauvojen vanhemmille!

Jonkin verran sukkia on jo saatu. Siitä kiitokset kaikille kutojille!

Alkuvuonna iloisia perhetapahtumia on tulossa tiuhaan tahtiin, joten lisää sukkia kaivataan hartaasti. Martat huolehtivat sukkalahjojen viennistä eteenpäin yhteistyössä Saarijärven neuvolan kanssa.

Valmiita tuotoksia voi toimittaa Kauppisen Vuokon kuistille tai postilaatikkoon (Uittokuja 4) tai Lahjapisteeseen (Säästökeskus,Tokmannia vastapäätä) mieluiten heti, kun niitä valmistuu.  

Sukissa naisten on koko 38-39 ja miesten 42-45, lankana Nalle tai Seitsemän veljestä. Malli, tekotapa vapaa (neulo, virkkaa, koukkua), varren pituus ym. oman maun mukaan.  Tied. vkauppinen10@gmail.com

Saarijärven Martat järjestävät Kehrän toimistollla 25.3.2019 klo 18 Kässäillan, jonne kaikki sukkien kutojat voivat tuoda siinä vaiheessa valmiina olevia tuotoksiaan, jotka illalla lajitellaan ja varustetaan terveisin jatkoa varten.  Kehrän toimistolla, Kauppakatu 8, 2. krs, käynti sisäpihan puolelta.

Linkki lisätietoihin: Villasukat uusien vauvojen vanhemmille

https://www.martat.fi/marttayhdistykset/saarijarven-martat-ry/villasukat/

Järjestäjä: Saarjärven Martat ry

Kohderyhmät: 

Tapahtuman ajankohta

Ajankohta: 
Maanantai, maaliskuu 25, 2019 - 18:00