Etusivu >> Tapahtumat >> Musikaaliretki Jyväskylän kaupunginteatteriin: Phantom - Pariisin oopperan kummitus pe 20.9. klo 17.15

Musikaaliretki Jyväskylän kaupunginteatteriin: Phantom - Pariisin oopperan kummitus pe 20.9. klo 17.15

Kuva: Jyväskylän kaupunginteatteri

Liput 32 € / matkan hinta 15 €

Ei ikärajaa

Phantom – Pariisin oopperan kummitus on komea musikaaliklassikko, jossa yhdistyy onnistuneella tavalla viihdyttävyys ja herkkyys. Ilmoittaudu mukaan Saarijärven kulttuuritoimen järjestämälle retkelle 27.8.2019 mennessä.

Eletään 1900-luvun alkua. Nuori kadulla laulava tyttö päätyy koelauluun Pariisin oopperaan samana päivänä, kun valta oopperassa vaihtuu. Viraltapantu johtaja on suojellut oopperan kellarissa asuvaa mielipuolista ja kasvoiltaan epämuodostunutta kummitusta. Kummitus rakastuu tyttöön ja ryhtyy opettamaan tätä laulamaan. Phantom on tarina siitä, kuinka musiikki voi yhdistää sielut ja siitä kuinka kiehtovaa ja vaarallista täydellisyyteen pyrkiminen ja musiikillinen kunnianhimo voi olla. Toisaalta se on tarina saavuttamattomasta rakkaudesta ja toisen täydellisestä hyväksymisestä.

Jyväskylän kaupunginteatterin suurmusikaalin nimiroolissa vierailee Riku Pelo. Suomen Kansallisoopperassa vierailevana solistina toimiva Pelo on myös Virtuoso-lauluyhteen jäsen. 

Lisätietoja löydät Jyväskylän kaupunginteatterin sivuilta tästä!

Voit ilmoittautua kätevästi sähköisella lomakkeeella tästä linkistä tai soittamalla p. 044 4598 298 tai 044 4598 291.
Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova.

Linja-auto lähtee pe 20.9. klo 17.30 kaupungintalolta ja palaa esityksen jälkeen (kesto n. 2 h 50 min. )

Kohderyhmät: 

Tapahtuman ajankohta

Paikka: 
Lähtö Saarijärven kaupungintalolta
Ajankohta: 
Perjantai, syyskuu 20, 2019 - 17:15