Etusivu >> Tyollisyypalvelut >> Kesatyo
Kesätyö

Tarvitsetko kesätyötä?

Saarijärven kaupungille palkataan eri työpisteisiin 23 kesätyöntekijää ajalla 3.6.-31.8.2019. Sinun on oltava saarijärveläinen 15-25 –vuotias koululainen tai opiskelija, ja opintosi on jatkuttava syksyllä. Kesätyöntekijät palkataan kesätöihin yhdeksi kuukaudeksi. KVTES:n ja työn mukaisesti työaika on joko 7 h 21 min /päivä tai 7 h 45 min/päivä ja palkka on n. 893 €/kk, sisältäen lomarahan kahdelta päivältä.  Hakulomakkeen voit tulostaa tältä sivulta tai käydä noutamassa se kaupungintalon aulasta. Hakuaika päättyy pe 12.4. ja arvonta suoritetaan 18.4.

Kesätyöpaikoista 19 arvotaan ja valituksi voi tulla vain joka toinen vuosi, joten viime vuonna kaupungilla kesätyössä olleilla ei ole mahdollisuutta saada pestiä tänä vuonna. Työkohteita ovat keskuskeittiö, museo, puistot (ruohonleikkuu ja kitkentä), tilapalvelut (ruohonleikkuu), kierrätys, siivous sekä lasten päivähoito. Kesätyöpaikat arvotaan työkohteittain. Mikäli johonkin työkohteeseen ei hae kukaan, arvotaan se viimeisenä kaikkien vielä valitsematta olevien hakijoiden kesken. Valituille ilmoitetaan valinnasta kirjeitse, ja nimet julkaistaan kaupungin kotisivuilla.

Kivikaudenkylään hakeneista osa kutsutaan haastatteluun hakemusten perusteella. Kivikaudenkylään valitaan 4 kesätyöntekijää.

Saarijärven kaupungille haetaan myös kesäsomettajaa, josta löydät lisätietoa täältä.

Lisätietoja: Anu Vesisenaho p. 044 4598 247, anu.vesisenaho@saarijarvi.fi

Yleistä tietoa kesätöistä:

Työsuojeluhallinto: Tietoa mm. nuoren kesätyöntekijän oikeuksista ja työajoista sekä työsopimus- ja työtodistuspohjat.

Kun koulu loppuu: Tietoa nuorille oman alan löytämisestä, koulutus- ja uravaihtoehdoista, opiskelusta ja kesätöistä.

Tutustu työelämään ja tienaa –kesätyöharjoittelusta

Yleissitovat työehtosopimukset

 

ruohonleikkuri.jpg

Päivitetty 27.2.2019