Etusivu >> Tyonhakijalle
Työnhakijalle

Neuvontaa, ohjausta, valmennusta

Oletko työtön tai lomautettu? Ehkä olet vailla ammattia tai opiskelupaikkaa? Tai oletko harkinnut käynnistää oman yritystoiminnan? Yhteinen tavoitteemme on löytää sinulle polku kohti työelämää tai koulutusta. Voidaksemme auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla, haluamme selvittää nykytilanteesi ja kartoittaa palvelutarpeesi.

Ajanvaraus palveluneuvontaan anna-marja.tamminen@saarijarvi.fi tai puhelimitse p. 044 4598 209. Lisätietoja myös anu.vesisenaho@saarijarvi.fi sekä puhelimitse p. 044 4598 247.

Saarijärven kaupunki työnantajana

Saarijärven kaupunki on yksi lähialueen suurista työnantajista. Voit seurata avoimia työpaikkoja kuntarekryn sivuilla. Kaupunki työllistää nuoria ja pitkään työttömänä olleita palkkatuen avulla määräaikaisiin tehtäviin. Tarkasta palkkatukimahdollisuutesi TE-toimistosta ja ota yhteyttä palveluneuvontaan p. 044 4598 209. Kaupunki tarjoaa myös kesätyötä lukuisille nuorille, hakuaika kesätöihin on vuosittain maalis-huhtikuussa.

 TE-palvelut 

Te-toimisto tarjoaa työnhakijoille valtakunnalliset työvoima- ja yrityspavelut. Työvälityksen lisäksi TE-palvelut auttaa sinua mm. työnhaussa, ammatti- ja uravalinnoissa ja ammatinvaihtoon liittyvissä kysymyksissä erilaisin toimenpitein.

Vaihtoehtoja kohti työelämää voivat olla esim. työllistyminen palkkatuella, työkokeilu, työttömyysetuudella tuettu omaehtoinen koulutus, kuntouttava työtoiminta (Saarikka) tai oppisopimuskoulutus (Hyvä Diili).

Suomi.fi -sivuille on koottuna työelämään ja työttömyyteen liiittyviä tietoja ja palveluja kansalaisten tarpeisiin.

rakenn_palikat.jpg