Etusivu >> Vuokra Asuminen
Vuokra-asuminen

Tervetuloa asumaan Saarijärvelle!

Saarijärven kaupunki tarjoaa yhteensä 572:ta erilaista asumiskohdetta. Näiltä sivuilta löydät vapaat asunnot, ohjeet ja tietoa mitä kaikkea tarvitset asunnon hakemiseksi, vuokraamiseksi, vuokralla asumisessa ja vuokrasuhteen päättyessä, sekä kootusti kaikki asuntotoimen lomakkeet ja yhteystiedot.

Autamme sinua mielellämme löytämään kodin Saarijärveltä. Asuntotoimisto palvelee maanantaista perjantaihin klo 9.00 - 11.00 ja 12.00 - 15.00. Muina aikoina tavoitettavissa sopimuksen mukaan.

 

Yleistä asuntotoimen kohteista

Saarijärven kaupungilla on yhteensä 506 asumiskohdetta keskustan alueella ja 66 Pylkönmäen taajamassa. Asunnoista 105 palvelee erityisryhmiä kuten kehitysvamma-, vanhus-, ja varhaiskasvatusasiakkaita.

Kaupungilla on myös muissa kuin vuokrataloissa 58 vuokrattavaa asuntoa, joista noin 31 % on yksiöitä ja pieniä keittokomerollisia kaksioita, runsas 47 % kaksioita ja loput isompia asuntoja. Asunnoista viisi on Pylkönmäellä, neljä muilla kyläkunnilla ja loput sijaitsevat keskustassa.

Kaupunki omistaa lisäksi muutamia pientaloja, joista osa on erityiskäytössä, esimerkiksi vanhusten ryhmäkotiasuntoina. Edellä mainittujen lisäksi kaupungilla on joitakin asuntoja koulujen ja muiden vastaavien tilojen yhteydessä.

Laaja valikoima takaa sen, että asuntotoimella on tarjota sopiva koti juuri sinulle.