Home >> Ajankohtaista >> Fillarit liikkeelle! -tapahtuma Saarijärven keskustassa perjantaina 24.5. klo 12–15
20/05/2019 - 09:20
Fillarit liikkeelle! -tapahtuma Saarijärven keskustassa perjantaina 24.5. klo 12–15
pyoratapahtuma.png
Saarijärven kaupunki, Jyväskylän Pyöräilyseura JYPS, Jyväskylän kestävä kehitys JAPA ry, Keski-Suomen Liikunta ja Liikenneturva järjestävät kaikille avoimen Fillarit liikkeelle! -tapahtuman. Tapahtumassa huolletaan myös polkupyöriä, maksat vain varaosista!

Tapahtumassa esitellään monipuolisesti fillarilla liikkumista, huolletaan osallistujien pyöriä sekä tarjotaan mahdollisuus koeajaa sähkö- ja lastipyöriä. Lisäksi esittelyssä on Hoivakoti Kotikonnun kaksi uutta sähköriksapyörää.

Saarijärven kaupunki, Jyväskylän Pyöräilyseura JYPS, Jyväskylän kestävä kehitys JAPA ry, Keski-Suomen Liikunta ja Liikenneturva järjestävät kaikille avoimen Fillarit liikkeelle! -tapahtuman.

Kaupunginjohtaja Timo Rusanen vierailee tapahtumassa sähköpyörällään. Paikalla on Saarijärven Pullistuksen pyöräilyjaoston edustus. Lisäksi jaossa on ilmaiseksi I Cycle Saarijärvi -pyörätarroja ja voi ostaa I Cycle Keski-Suomi - t-paitoja.

Tuo fillarisi perushuoltoon – maksat vain varaosista!

JYPSin mekaanikot perushuoltavat tapahtumassa 10 nopeimman ennakkoilmoittautuneen pyörät sekä tilanteen mukaan tuontijärjestyksessä niin monta muuta pyörää kuin ehtivät. Osallistujien tarvitsee maksaa vain pyöriin mahdollisesti vaihdettavat osat, muuten huoltaminen on ilmaista.

Pyöriin tehdään pääasiassa seuraavia huoltoja: ajoasennon säätö, ilman pumppaaminen, ketjun ja vaijereiden öljyäminen, vaihteistojen ja jarrujen säätäminen ja huoltaminen sekä osien vaihtaminen. Tapahtumassa ei huolleta joustokeuloja, levyjarruja, sähköosia, napoja, kiekkojen laakereita eikä pääsääntöisesti oiota tai kiristetä kiekkoja.

Varaosia voi ostaa tapahtumassa kortilla tai käteisellä. Jos kaikkia pyörän tarvitsemia huoltoja ei ehditä tai voida tehdä, niin pyörä ohjataan viemään jatkohuoltoon.

Ennakkoilmoita pyöräsi huoltoon nettilomakkeella!

Tapahtuma järjestetään Saarijärven kaupungintalon edustalla osoitteessa Sivulantie 11, Saarijärvi.

 

Lisätietoja tapahtumasta

Saarijärven kaupunki, vapaa-aikasihteeri Janne Haapanen, janne.haapanen(a)saarijarvi.fi, puh. 044 4598 296

JYPS ry, projektipäällikkö Teemu Tenhunen, pj(a)jyps.fi, puh. 041 544 2195

JAPA ry, projektityöntekijä Tiina Kiiski, toimisto(a)japary.fi, puh. 045 320 6540

 

Tapahtuma löytyy myös Facebookista.

Suosittele