Etusivu >> Ajankohtaista >> Joka päivä saa oppia jotain uutta!

 

Saarijärven kaupunginvirasto ja asiointipiste ovat suljettuna 18.3.2020 alkaen. Katso lisätietoja sivun yläreunan YHTEYSTIEDOT-kohdasta.
31/01/2020 - 11:36
Joka päivä saa oppia jotain uutta!
hassakka_ja_kaikki_logot.jpg
Duunariksi-koulutuksessa kurkistetaan kaupan ja palvelualan tehtäviin

Kaupan ja palvelualojen työstä kiinnostuneille työnhakijoille on tarjolla mainio mahdollisuus kurkistaa alan tehtäviin sekä opiskeluvaihtoehtoihin Duunariksi -koulutuksessa. 40 päivän koulutuskokonaisuus pitää sisällään lähiopetusta, monimuotokoulutusta sekä kymmenen päivän tutustumisen itseä kiinnostavaan alan työkohteeseen.

Spring House Oy:n kouluttajat Tanja Maksimainen ja Tarja Kytömäki ovat niin palvelu- ja kasvatusalojen kuin kouluttamisenkin konkareita. Heidän ammattimaisessa ohjauksessaan on jokaiselle koulutukseen osallistujalle tarjolla henkilökohtaista tukea eteenpäin, esimerkiksi kaupan alan tehtäviin, puhdistuspalvelualalle tai monipuolisiin ravisemisalan töihin.

– Tervetuloa koulutukseen! Lähde kanssamme kurkistamaan monipuolisia työ- ja koulutusmahdollisuuksia. Me kouluttajat olemme reippaita ja rempseitä, koulutuksessa teemme paljon tutustumiskäyntejä, vakuuttaa Maksimainen.

Nykypäivän koulutukset eivät ole täynnä ryppyotsaista opiskelua, vaan vaihtelevia koulutusmenetelmiä ja hyvää yhteishenkeä.

– Duunariksi-koulutuksen aikana on mahdollista suorittaa tai päivittää passeja, joita työelämässä tarvitaan. Moni koulutuksiin osallistunut on myös pitänyt tärkeänä päästä koulutuksen aikana "tuulettumaan" hyvään seuraan ja kiinnostavan tekemisen pariin, muistuttaa kouluttaja.

Koulutus starttaa maanantaina 24.2. Koulutustila löytyy kaupungintalolta. 

– Jokaiselle koulutukseen osallistujalle tarjoamme kipinää eteenpäin. Oma mottoni onkin, että "joka päivä saa oppia jotain uutta".

Haku Duunariksi -palvelualojen ja kaupan koulutukseen tapahtuu www.te-palvelut.fi -sivujen kautta. Koulutukseen hakijat haastatellaan.

Lue lisää: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/690365?locations=Saarij%C3%A4rvi&&...

 

 

Suosittele