Home >> Ajankohtaista >> Kutsu järjestöille ja yhdistyksille työpajailtaan ma 23.5. klo 17.30
06/05/2022 - 09:25
Kutsu järjestöille ja yhdistyksille työpajailtaan ma 23.5. klo 17.30
yhdistysilta.jpg
Millaista yhteistyötä kaupunki ja kolmas sektori voisivat tehdä tulevina vuosina? Miten yhteistyötä voisi parantaa? Tule vaikuttamaan vapaa-aika- ja kulttuuritoimen palvelutasosuunnitelmaan.

Sosiaali- ja terveyspalvelu-uudistuksen myötä sote-palvelut siirtyvät hyvinvointialueiden järjestettäväksi, mutta vastuu kuntalaisten hyvinvoinnin ja terveyden edistämisestä säilyy kunnilla. 

Hyvinvointityötä kehitetään Saarijärvellä edelleen ja jo meneillään olevien toimien lisäksi lisäksi Saarijärven kaupunki laatii vapaa-aika- ja kulttuuritoimelle palvelutasosuunnitelman. Palvelutasosuunnitelman tarkoituksena on taata ja selkeyttää kuntalaisille palveluiden tuottamista, saavuttavuutta ja saavutettavuutta ympäri vuoden. (Palvelutasosuunnitelman laatimiseksi on koottu työryhmä, joka koostuu viranhaltijoista ja luottamushenkilöistä).

Saarijärveläiset kolmannen sektorin toimijat tuottavat tärkeitä hyvinvointipalveluita kuntalaisille.

Haluamme kutsua Teidät työpajaan keskustelemaan, arvioimaan ja tuomaan kehittämisideoita koskien järjestöjen tuottamia vapaa-aika- ja kulttuuripalveluita osana hyvinvointipalveluja Saarijärven asukkaille.

Tervetuloa ma 23.5. klo 17.30 Koulu- ja kulttuurikeskuksen kulttuuritorille.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä!

Kahvitarjoilu!
 

- Vapaa-aikatoimen ja kulttuuritoimen palvelutasosuunnitelma työryhmä

Suosittele