Home >> Ajankohtaista >> Matkahuollon opiskelijakortit Asiointipisteestä
03/09/2019 - 09:34
Matkahuollon opiskelijakortit Asiointipisteestä
Matkahuolto_opiskelijakortit.jpg
Saarijärven Asiointipisteestä voi nyt ostaa Matkahuollon opiskelijakortteja ja lukuvuositarroja.

Opiskelijakorttia varten tarvitaan yksi kuva (esim. passi- tai tarrakuva, ei kuitenkaan tulostettu paperikuva) ja Matkahuollon opiskelijatodistus, jonka voi tulostaa itse verkosta tai noutaa Asiointipisteestä. Täytä opiskelijatodistus ja pyydä siihen varmennus (leima) oppilaitoksestasi. Tämän jälkeen kortin voi ostaa todistusta vastaan Asiointipisteestä. Myös pelkän tarran ostoa varten tulee olla oppilaitoksen leimalla varustettu opiskelijatodistus. Opiskelijakortin tai tarran oston yhteydessä tarkistetaan henkilöllisyys.

Opiskelijakortti on ilmainen, mutta voimassaolotarra (lukukausi ja lukuvuosi) maksaa 10 euroa. Opiskelijakorttiin tulee vuosittain hankkia uusi lukukausi- tai lukuvuositarra. Syyslukukauden tarra on voimassa seuraavan vuoden tammikuun loppuun asti ja lukuvuositarra on voimassa seuraavan vuoden syyskuun loppuun asti. Kortin ja tarran voi hankkia mihin aikaan vuodesta tahansa. Katso tarkemmat tiedot ja ehdot opiskelijakorttiin Matkahuollon sivuilta.

Matkahuollon opiskelijakortteja ja lukuvuositarroja voi ostaa Saarijärven Asiointipisteestä (Sivulantie 11, kaupungintalon 1.krs) sen aukioloaikoina, ma-pe klo 9-15.

Muistathan, että Asiointipisteessä onnistuu myös matkakorttien osto ja lataus! Bussilippuja Asiointipisteestä ei voi ostaa.

Lue lisää matkakorteista ja Saarijärven Matkahuollon toimipisteistä täältä.

Suosittele