Home >> Ajankohtaista >> Paavon Seutu avaa jälleen ovensa
22/06/2016 - 13:49
Paavon Seutu avaa jälleen ovensa
Paavon Seudun Kesätapahtuman mainos
Kaikki Paavon Seudun tilat ovat yleisölle avoinna tapahtuman ajan 5. — 8.7. Nyt on hyvä tilaisuus tutustua kaikkeen Paavon Seudun toimintaan!

Saarijärven kaupungin juhlavuoden kunniaksi Kierrätyskeskuksen ja entisen Paavolan päiväkodin nimeksi vaihtuu tuttu ja aikaisemmin käytössä ollut nimi, Paavon Seutu.

Tapahtuma alkaa tiistaina 5. heinäkuuta, ja viikon aikana juhlistetaan ja esitellään uudistettua toimintaa ja tiloja. Tutustumaan pääsee kaikkiin Paavon Seudun tiloihin eli Luontotupaan, Toimintatupaan, Elevaattori-hankkeen tiloihin ja tietysti Kierrätyskeskukseen.

Viikon aikana esitellään paikallisia kädentaitoja, nautitaan livemusiikista ja tehdään ostoksia kiertotalousperiaatteella. Tapahtumassa julkistetaan juuri remontoitu Toimintatupa, joka soveltuu hyvin erilaisten tapahtumien, näyttelyiden ja juhlien järjestämiseen.

Myynnissä on uusiokäyttötavaraa ja kierrätysmateriaaleista valmistettuja tuotteita. Saatavilla on muun muassa kankaasta valmistettuja muovipussinkorvikkeita ja pyöränsisäkumista valmistettuja avaimenperiä. Tuotekehittelyn ja valmiit tuotteet ovat suunnitelleet ja tehneet Elevaattori-hankkeen työntekijät.

Tapahtuman järjestävät Saarijärven kaupungin Ympäristötoimi, Kierrätyskeskus ja Elevaattori-hanke.

Oppitie 2, 43100 Saarijärvi

Suosittele