Home >> Ajankohtaista >> Perinteinen Mahdollisuuksien markkinat on taas täällä!
16/10/2020 - 14:10
Perinteinen Mahdollisuuksien markkinat on taas täällä!
mmversio2web.jpg
Perinteinen Mahdollisuuksien markkinat -tapahtuma järjestetään tänä vuonna poikkeuksellisesti verkkotapahtumana, joka lähetetään Saarijärven keskustassa sijaitsevan Jyväskylän ammattikorkeakoulun BioPaavon toimitiloista.

Vuoden 2020 Mahdollisuuksien markkinat -tapahtuma keskittyy tänä vuonna tulevaisuusteemoihin rekrytointimessujen sijaan. Tapahtumassa tarkastellaan niin työtä kuin tulevaisuuttakin aivan uusista näkökulmista! 

Työnhakijoille tarjotaan kattava katsaus paikallisiin palveluihin ja ajankohtaisiin asioihin. Kerromme erityisesti uudistuvista palveluista sekä tuoreista työllistymisen mahdollisuuksista paikkakunnalla. Lisäksi tapahtumassa perehdytään työelämän muutoksiin ja uudistuvan työn teemoihin. Päivän aikana on luvassa mielenkiintoisia puhujavieraita ja asiasisältöjä ajankohtaisista aiheista. 

Lisäksi klo 17-19 BioPaavossa järjestetään nuorille suunnattu työpaja VR ART GOES LANDE, jossa pääsee kokeilemaan kolmiulotteista piirtämistä, kuulemaan yrittäjätarinoita ja katselemaan taidetta virtuaalilaseilla!

Kutsumme työnhakijat ja työnantajat koolle Zoom-webinaariin 22.10.2020 klo 12.00 alkaen.

Katso lisätietoja: http://www.saarijarvi.fi/mm2020

 

OHJEET WEBINAARIIN OSALLISTUMISEEN:

  • Klikkaa webinaarilinkkiä tästä.
  • Lataa tarvittaessa Zoom-ohjelma puhelimeesi, tablettiisi tai tietokoneellesi ja sen jälkeen paina linkkiä uudelleen. 
  • Kirjautumiseen vaaditaan nimi / nimimerkki sekä sähköpostiosoite. Otathan huomioon, että nimimerkkisi tai nimesi näkyy myös muille webinaarin osallistuville. Kaikki kirjautumistiedot poistetaan webinaarin jälkeen. 
  • Mikäli ohjelma kysyy nimen sijaan salasanaa (password), se on: 990811 
  • Hyväksy Zoomin käyttöehdot (I agree) 
  • Seuraa webinaaria, esitä mahdolliset kysymykset chat-toiminnolla kirjoittaen.

 

 

 

 

Suosittele