Etusivu >> Ajankohtaista >> Pohjoisen Keski-Suomen rakennemallityöllä tavoitellaan lisää elinvoimaa ja yhteistyötä. Miten sinä kehittäisit kotiseutua? Osallistu kyselyyn!
06/08/2018 - 09:38
Pohjoisen Keski-Suomen rakennemallityöllä tavoitellaan lisää elinvoimaa ja yhteistyötä. Miten sinä kehittäisit kotiseutua? Osallistu kyselyyn!
8k_rakennemalli
Pohjoisen Keski-Suomen kahdeksan kunnan alueelle laaditaan alueen vetovoimaisuutta edistävä ja kehityspotentiaalia hyödyntävä maankäytön suunnitelma – rakennemalli. Rakennemalli ohjaa kuntien maankäyttöä yleispiirteisesti ja toimii tulevan yleiskaavoituksen pohjana. Rakennemallityöhön osallistuvat Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Kyyjärvi, Pihtipudas, Saarijärvi ja Viitasaari.

Yhteisen suunnitelman tavoitteena on tuottaa kahdeksan kunnan alueelle kokonaisnäkemys siitä, mitä asioita halutaan erityisesti yhdessä kehittää, millainen on toivottu aluerakenne ja mitä ovat jokaisen kunnan erityisvahvuudet, joita tulee tukea. Työ on käynnistynyt keväällä 2018 tavoitekeskusteluilla ja rakennemallin on tarkoitus valmistua loppuvuodesta 2019.
Rakennemallityön tarkoituksena on erityisesti saada Pohjoiseen Keski-Suomeen uusia investointeja, matkailutuloa, tulomuuttoa, verotuloja ja hyvinvointia!

Osallistu Pohjoisen Keski-Suomen kuntien vetovoimaisuuden edistämiseen vastaamalla 8K rakennemallityön kehittämiskyselyyn, jossa kartoitetaan alueen potentiaalia ja kehitystarpeita. Kysely on avoinna alueen asukkaille, muille toimijoille sekä matkailijoille ja muuten alueesta kiinnostuneille.Vastaa kyselyyn tästä linkistä.

Tästä linkistä rakennemallihankkeen sivustolle

Lisätietoja Pohjoisen Keski-Suomen rakennemallityöstä antavat:

Ulla-Maija Humppi
Kaavoitusarkkitehti
Saarijärven kaupunki
p. 044 4598 405
ulla-maija.humppi@saarijarvi.fi

Helena Raatikainen
Aluearkkitehti
Pihtiputaan kunta
p. 044 459 7389
helena.raatikainen@pihtipudas.fi

Kimmo Vähäjylkkä
Kehitysjohtaja
Sweco Ympäristö Oy
p. 040 531 4481
kimmo.vahajylkka@sweco.fi

Suosittele

Aiheeseen liittyvää