Home >> Ajankohtaista >> Saarijärven kansalaisopiston ja Viitasalo-opiston opistosihteeri
24/02/2021 - 15:18
Saarijärven kansalaisopiston ja Viitasalo-opiston opistosihteeri
Haemme Saarijärven kansalaisopistolle ja Viitasalo-opistolle opistosihteeriä 3.5.2021 alkaen. Kansalaisopisto järjestää vapaan sivistystyön koulutusta Saarijärvellä ja Kannonkoskella. Viitasalo-opisto on taiteen perusopetusta musiikin ja tanssin taiteen aloilla järjestävä oppilaitos, jonka toimialueeseen kuuluvat Saarijärven kaupungin lisäksi Kannonkoski, Karstula, Kivijärvi ja Kyyjärvi.

Opistosihteerin palvelussuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva, palkka- ja muut ehdot ovat KVTES:n mukaiset. Työn vaativuuden arvioinnin perustella määritelty tehtäväkohtainen kuukausipalkka on 2321,37 €. Edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta ja kokemusta toimistotyöstä. Eduksi katsotaan erityisesti työkokemus opistosihteerin tehtävistä ja kansalaisopiston käyttämän Hellewi hallinto-ohjelman ja/tai Viitasalo-opiston käyttämän Eepos hallinto-ohjelman tuntemus.

Opistosihteerin työ jakautuu 50% Viitasalo-opiston ja 50% kansalaisopiston kesken. Keskeisiä tehtäviä ovat opettajien palkkojen valmistelu ja matkakorvausten käsittely, Viitasalo-opiston lukukausi- ja muiden oppilasmaksujen valmistelu ja laskutus, osin myös kansalaisopiston kurssimaksujen laskutus. Työ sisältää myös laskujen käsittelyä ja tiliöintiä, oppilas- ja kurssihallinto-ohjelmien ylläpitoa, tilastointia (OPH, Tilastokeskus), päättö- ja muiden todistusten valmistelua sekä monipuolista asiakaspalvelua.

Toimen täyttämisessä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lähetä hakemuksesi Kuntarekryn kautta 19.3.2021 klo 24:00 mennessä. Liitä hakemukseesi CV, todistukset koulutuksistasi sekä vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot työkokemuksesi lisäksi oman näkemyksesi vahvuuksistasi tähän tehtävään.

Lisätietoja: Timo Tikka, rehtori, p 044 459 8427, timo.tikka@saarijarvi.fi

 

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/opistosihteeri-341681-1/ 

Suosittele