Home >> Ajankohtaista >> Saarijärven kaupunki hakee kaavasuunnittelijaa vakituiseen toimeen
09/09/2022 - 13:48
Saarijärven kaupunki hakee kaavasuunnittelijaa vakituiseen toimeen
Ole Elä Nauti
Kaavasuunnittelija toimii Saarijärven kaavoituksen tulosyksikössä kaavoitusinsinöörin ohjauksessa ja osallistuu Saarijärven maankäytön suunnittelu- ja kehittämistehtäviin sekä vähäisesti aluearkkitehtipalvelun avustaviin tehtäviin.

Kaavasuunnittelijan tehtäviin kuuluvat Saarijärven kaupungin kaava-aineistojen valmistelu, kaavahallintotehtävät, kaavahankkeiden osallistamisen hoitaminen, arkistointi- ja asiakaspalvelutehtävät, havainnepiirrosten ja yleissuunnitelmien laadinta, teemakarttojen ja lähtöaineistojen kokoaminen sekä kaavoituksen tulostus- ja kopiointitehtävät.

Toimen kelpoisuusehtona on vähintään alempi tehtävään soveltuva opistotason tutkinto tai vaihtoehtoisesti vähintään 1 vuoden kokemus kaavoituksen tehtävistä. Edellytämme hyvää kirjallisen tekstin tuottamistaitoa (kaavaselostusten ja muiden kaava-asiakirjojen laaditaan varten). Eduksi katsomme, mikäli hakijalla on AutoCad -ohjelman ja paikkatieto-ohjelmien osaamista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää AutoCad- ohjelman, Office-ohjelmien (Word, Excel, Powerpoint jne.) sekä paikkatieto-ohjelman (Mapinfo) hallintaa, hyvää suomen kielen kirjallista tuottamistaitoa, yhteistyökykyä, joustavaa työotetta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä oma-aloitteisuutta. Kaavoituksessa käytämme AutoCad-pohjaista YtCad- ja M-Color- suunnitteluohjelmia sekä Mapinfo- paikkatieto-ohjelmaa. Palkkaus ja muut virkasuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisten henkilöstön virka- ja työehtosopimusten mukaan. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tehtävään sovelletaan 6 kk koeaikaa.

Hakemukset tulee jättää 30.9. kello 15.00 mennessä. Tehtävää haetaan ensisijaisesti Kuntarekryn kautta (työavain 465750).

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/kaavasuunnittelija-465750/

 

Yhteyshenkilö:

Ulla-Maija Humppi
kaavoitusjohtaja
p. +358 44 4598 405
email: ulla-maija.humppi@saarijarvi.fi

Kaavoitus ja maankäyttöpalvelut
Saarijärven kaupunki
PL 13, 43101 Saarijärvi

www.saarijarvi.fi

Suosittele