Home >> Ajankohtaista >> Saarijärven kaupunki hakee matkailuopas-kesätyöntekijöitä!
05/05/2022 - 15:41
Saarijärven kaupunki hakee matkailuopas-kesätyöntekijöitä!
visitsaarijarvi_profiilikuva.png
Hei sinä 17-25-vuotias saarijärveläinen opiskelija! Vieläkö olet vailla kesätyötä? Saarijärven kaupunki etsii kesäksi kolmea matkailuopasta Visit Saarijärven BioPaavon kesämatkailupisteelle.

Tarjolla on mielenkiintoinen kesätyö, jossa pääset työskentelemään Visit Saarijärven kesätoimipisteessä BioPaavossa. Toimit matkailupisteen vastuuhenkilön alaisuudessa ja teet yhteistyötä hänen kanssaan. Työtehtäviin kuuluu matkailu- ja lähituotteiden myyntiä sekä matkailu- ja paikkakuntaneuvontaa turisteille ja paikallisille.

Odotamme sinulta innostunutta ja reipasta asennetta sekä kykyä tulla toimeen ihmisten kanssa. Englanninkielen (ja myös muiden kielten) taidosta on tehtävässä hyötyä. 

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa työkokemusta, meille riittää että sinulta löytyy motivaatiota, intoa ja oikeaa asennetta. 

Palkkaus KVTES:n mukaisesti, osa-aikainen toimistotyöaika (noin 30 h/vko), työn kesto kolme viikkoa. Palkkaus KVTES:in mukaan, 698 € (sis. lomarahan ja lomakorvauksen). 

Palkkaamme kolme kesätyöntekijää kolmeen eri jaksoon: 6.6. - 26.6.2022 / 27.6. - 17.7.2022 / 18.7. - 7.8.2022.

Miten hakea matkailuoppaaksi?

Täytä matkailuoppaan hakulomake ja palaute se sähköpostitse osoitteeseen janne.heinonen(at)saarijarvi.fi tai postilla Saarijärven kaupunki / matkailuopas 2022, Sivulantie 11 PL 13, 43100 Saarijärvi.
Kutsumme osan hakijoista haastatteluun! Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään tästä

Lomake on palautettava perjantaihin 20.5. mennessä.

Hakijan on oltava 17-25-vuotias saarijärveläinen opiskelija, jonka opinnot jatkuvat syksyllä 2022. 

Lisätietoja antaa markkinointisihteeri Janne Heinonen, janne.heinonen(at)saarijarvi.fi

Suosittele