Home >> Ajankohtaista >> Saarijärven pelipäivä ja nuorisopalvelut esittäytyy ma 8.11. klo 16-20 Saarijärven kirjastossa
03/11/2021 - 09:16
Saarijärven pelipäivä ja nuorisopalvelut esittäytyy ma 8.11. klo 16-20 Saarijärven kirjastossa
pelipaiva.png
Tänä vuonna Saarijärven nuorisopalvelut ja kirjasto toteuttaa pelikasvatuksen teemaviikon kunniaksi oman pelipäivän. Paikalla ovat nuoriso-ohjaaja, erityisnuorisotyöntekijä, etsivät nuorisotyöntekijät ja oppilashuollon uusi koulukuraattori sekä työllisyyspalvelut.

Kirjastojen aloitteesta alkanut peliviikko on pelikasvatuksen teemaviikko, jonka tarkoituksena on rakentaa positiivista pelikulttuuria ja vähentää pelaamiseen ja pelaajiin liittyviä ennakkoluuloja.

Peliviikon aikana ympäri Suomea järjestetään esimerkiksi lautapeli-iltoja, yhdessä videopelien pelaamista ja roolipelejä. Tänä vuonna peliviikkoa vietetään 8-14.11.2021.

Paikalla on koko joukko: Nuoriso-ohjaaja, erityisnuorisotyöntekijä, etsivät nuorisotyöntekijät ja oppilashuollon uusi koulukuraattori sekä työllisyyspalvelut. Pelipäivää on toteuttamassa myös nuorisotoimen lautapelikerho!

PELIPÄIVÄN OHJELMA

- Perinteisiä ja uusia lautapelejä
- Konsoli- ja tietokonepelejä, kokeilussa eri sukupolvien pelit (myös retropelit)
- ”Pakohuone”-roolipelit klo 16 ja klo 18 15-29-vuotiaille (Pelin kesto n. 1 tunti). Pelit sopivat myös ensikertalaisille. HUOM! Roolipelit ovat 2-5 pelaajalle. Ilmoittaudu etukäteen 044 4598 606 (Etsivä nuorisotyöntekijä Atte). Kerro ilmoittautumisviestissäsi nimi, ikä ja ilmoittaudutko klo 16 vai klo 18 peliin.
- Kahvia ja teetä, mutta ei pullaa

Suosittele