Home >> Ajankohtaista >> Suomen malli -hankkeen kerhot alkoivat Saarijärvellä!
27/08/2021 - 13:17
Suomen malli -hankkeen kerhot alkoivat Saarijärvellä!
suomen_malli_mainos_pieni.png
Suomen mallin maksuttomat kerhot on tarkoitettu ensisijaisesti niille peruskoululaisille, jotka eivät ole vielä löytäneet itselleen mielekästä harrastusta.

Saarijärven kaupunki on saanut Opetus- ja kulttuuriministeriön avustuksen Harrastustoiminnan Suomen malliin, jonka ideana on tarjota koululaisille mahdollisuus maksuttomaan harrastukseen koulupäivän yhteydessä. Suomen mallissa päätavoitteena on lasten ja nuorten hyvinvoinnin lisääminen sekä mieluisan harrastuksen löytyminen erityisesti niille, joilla ei vielä ole harrastusta.
 
Saarijärven kouluissa toteutettiin keväällä 2021 oppilaskyselyt, joiden pohjalta kerhoja tarjotaan eri koulujen oppilaille. Kerhotarjonta vaihtelee siis kouluittain. Lanneveden ja Tarvaalan kouluilta järjestetään kyyditys kerhoihin Saarijärvelle ja takaisin kyläkoululle. Pylkönmäen koululla pidetään omat kerhot, lasketteluun on kyyditys myös Pylkönmäeltä. (Laskettelu järjestetään kausikohtaisesti vuoroittain keilauksen kanssa. Laskettelupäivä tulee siis olemaan keskiviikko ja siihen ilmoittaudutaan myöhemmin talven aikana.)

Muutokset aikatauluihin ovat mahdollisia.

Kerhoihin ilmoittaudutaan lomakkeen kautta 27.8.-5.9.2021 välisenä aikana. Huom! Pylkönmäen kerhoihin ilmoittautuminen alkaa hieman myöhemmin. Kerhot käynnistyvät pääosin jo viikolla 36 ja jatkuvat myös keväällä. Keilaus järjestetään syksyllä viikoilla 40-48 (ei syyslomalla) ja laskettelu alkaa tammikuussa.

 

Hankekoordinaattori Terhi Hiltunen toivottaa kaikki tervetulleeksi kerhoihin!

Suosittele