Etusivu >> Ajankohtaista >> Työtä, työvoimaa, osaamista
07/11/2018 - 12:37
Työtä, työvoimaa, osaamista
hassakka_ja_kaikki_logot.jpg
Saarijärven kaupungin ja Poken DUUNISTEP toimii työn, työvoiman ja osaamisen lisäämiseksi

Saarijärven kaupungin ja Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston yhteinen ESR –rahoitteinen DuuniStep –kehittämishanke vastaa alueelta nousseisiin tarpeisiin.
DuuniStep palvelee työnantajia, työnhakijoita sekä osaamisen kehittäjiä kokoamalla paikalliset palvelut ja toimijat uudenlaiseksi verkostoksi. Keskeistä toiminnassa on työnhakijoiden ja työnantajien henkilökohtainen ohjaus ja osaamisen kehittäminen työelämälähtöisesti ja ennakoivasti.

DuuniStep tarjoaa yrityksille mahdollisuuden maksuttomaan osaamistarvekartoitukseen. Se myös tukee työntekijän/työnhakijan osaamisprofiilin rakentamista ja tulevaisuuden osaamistarpeiden kartoitusta. Kehittämishankkeen päätyttyä DuuniStep –toiminta jatkuu Saarijärven kaupungin palveluna.

Palveluohjaaja tavattavissa Saarijärven kaupungintalolla asiointipisteen yhteydessä ma-pe klo 9 – 15, myös ajanvarausmahdollisuus

Lisätietoja:
Saarijärven kaupunki (@saarijarvi.fi)
Anna-Marja Tamminen, työllisyyskoordinaattori p. 044 4598 209
Anja Rein, palveluohjaaja p. 044 4598 308

Äänekosken Ammatillisen koulutuksen kuntayhtymä (@poke.fi)
Anna-Maija Koskenlahti, projektipäällikkö p. 040 0351 516
Pirkko Pinola, ura- ja opinto-ohjaaja p. 040 5673 205

DuuniStep ja Osuuskunta Värkkäys esittelevät palveluitaan ja toimintaansa työnantajille, yrityksille, työnhakijoille sekä yhteistyöverkostoille Saarijärven uudessa Pop UP -kaupassa perjantaina 16.11. klo 13 - 17. Tarjolla tietoa, glögiä ja piparia!

 

 

 

eu.jpg

   

 

Suosittele