Etusivu >> Ajankohtaista >> Uusi elinkeinojohtaja Jyrki Rahkonen aloittaa Saarijärvellä

 

Saarijärven kaupunginvirasto ja asiointipiste ovat suljettuna 18.3.2020 alkaen. Katso lisätietoja sivun yläreunan YHTEYSTIEDOT-kohdasta.
22/08/2019 - 12:02
Uusi elinkeinojohtaja Jyrki Rahkonen aloittaa Saarijärvellä
jyrki_rahkonen_tyopiste_1.jpg
Saarijärven kaupunginhallitus valitsi Jyrki Rahkosen Saarijärven kaupungin elinkeinojohtajaksi 18.6.2019.

Elinkeinojohtajan valinta oli osa kaupungin elinvoimatyön uudistamista, jossa yritysten ja elinkeinojen kehittäminen siirtyy SSYP Kehitys Oy:ltä osaksi kaupungin toimintaa.

Rahkonen on koulutukseltaan automaatioteknikko. Ennen siirtymistään elinkeinojohtajaksi Rahkonen on työskennellyt  Efore Oy:lla tuotekehitystehtävissä projektipäällikkönä muun muassa Saarijärvellä, Espoossa ja Tampereella.  Hän on myös työskennellyt projektijohtajana mm. Kiinassa, Tunisiassa ja useissa Euroopan maissa.

Jyrki Rahkonen aloittaa kaupungin johtoryhmän jäsenenä 22.8.2019. Siitä lähtien Saarijärven kaupungin elinkeinotoimen ja yrityspalvelujen vastuu on elinkeinojohtaja Jyrki Rahkosella. Hän raportoi työstään kaupunginjohtajalle ja kaupunginhallitukselle.

- Elinkeinojohtajan työ on mielenkiintoinen näköalapaikka ja mahdollisuus vaikuttaa Saarijärven tulevaisuuteen. Haluan hyödyntää Saarijärvellä sitä kokemusta, mitä aikaisemmissa työtehtävissä sekä koti- että ulkomailla olen saanut, Rahkonen toteaa.

Kaupunginvaltuuston päätöksen mukaisesti SSYP Kehitys Oy jatkaa toimintaansa syksyn 2019 ajan. Toimitusjohtaja Petri Mustamäen työ yritysten palvelutehtävässä jatkuu toistaiseksi siirtymävaiheessa.

Syksyn 2019 aikana kaupungintalolle kootaan yhteisiin tiloihin osana uudistusta elinvoimaryhmä, johon kuuluu kaupunginjohtaja, elinkeinojohtaja, hallinto- ja henkilöstöjohtaja, hallintosihteeri, markkinointisihteeri, yritysneuvoja, SSYP Kiinteistöjen toimitusjohtaja, työllisyyskoordinaattori ja kaavoitusjohtaja.

Lisätietoja:

Timo Rusanen
kaupunginjohtaja
puh. 044 4598 201
timo.rusanen(a)saarijarvi.fi

Jyrki Rahkonen
elinkeinojohtaja
puh. 040 5815 964
jyrki.rahkonen(a)saarijarvi.fi       

Suosittele